ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

"Άσκηση με το παράλογο" η προσπάθεια να σωθεί η Ελλάδα!

Τάδε έφη αδιάντροπα"The New York Times"... Η Ελλάδα, λέει, δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη της! Σιγά την είδηση! Μήπως οι άλλες καταχρεωμένες χώρες θα τα αποπληρώσουν ποτέ; Αδύνατον!

Μάλιστα, όπως είναι δομημένη η σύγχρονη χρηματοπιστωτική ζούγκλα, τα χρέη των χωρών δεν πρέπει να αποπληρώνονται ποτέ!  Δεν συμφέρει τους τοκογλύφους πιστωτές η αποπληρωμή των χρεών των κρατών. Τι θα έκαναν όλα τα εκατομμύρια εις τη νιοστή που συγκέντρωσαν διακινώντας αέρα κοπανιστό μέσω των απατηλών χρηματοπιστωτικών "εργαλείων" που σκαρφίστηκε ο αρρωστημένος νους τους και θεσμοθέτησαν οι δοσίλογες κυβερνήσεις, αν κάποτε τα κράτη ξεχρεώνονταν και τους τα επέστρεφαν στο ακέραιο μαζί με τους τόκους, λέγοντας "ευχαριστώ, δεν θα πάρω άλλα δανεικά";
Η ζωή τους θα έχανε το νόημά της και θα πέθαιναν από μαρασμό, μη μπορώντας να πάρουν τον θησαυρό της αμαρτίας στον άλλο κόσμο.
Ο δόλιος σκοπός των δανειστών, επομένως, δεν είναι η αποπληρωμή χρεών των κρατών αλλά η οικονομική υποδούλωση των λαών και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών των χωρών τους μέσω του δανεισμού. Απώτερος στόχος των σκοτεινών εγκεφάλων είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση (δικτατορία), και ατίθασοι λαοί όπως οι Έλληνες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα.

Γιατί λοιπόν μας λένε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει το χρέος της; Και γιατί θα πρέπει να νιώθει μειονεκτικά που δεν μπορεί να το ξεπληρώσει; Γιατί θα πρέπει να υποκύψει στους βρώμικους εκβιασμούς των πιστωτών που θέλουν την κεφαλή των Ελλήνων επί πίνακι;
Διότι στην παγκόσμια ζούγκλα ισχύει το "δίκιο του ισχυροτέρου", θα μου πεις, και όποιος αντισταθεί τον λιώνουν όπως έλιωσαν τον Σαντάμ Χουσεΐν και τον  Μουαμάρ Καντάφι, κάνοντας τις χώρες τους Γης Μαδιάμ και τους λαούς τους ολοκαύτωμα....

«Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που θα μπορούσε σήμερα να αποπληρώσει το σύνολο του δημοσίου χρέους της. Τα Χρέη δεν αποπληρώνονται. Εξυπηρετούνται. 
Το κόστος εξυπηρέτησης του Χρέους εξαρτάται από την αξιοπιστία της χώρας και το ρυθμό οικονομικής της ανάπτυξης. Εφόσον το επιτόκιο που πληρώνει η χώρα είναι μικρότερο από τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας της, το χρέος "σβήνει", "πληθωρίζεται" και μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. » (πηγή)

Άρα εκείνο που χρειάζεται η χώρα μας είναι ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Ωστόσο με τα σκληρά μέτρα μεγαλύτερης λιτότητας που θέλουν να επιβάλλουν οι δανειστές δεν πρόκειται να δει ανάπτυξη η Ελλάδα εις τον αιώνα τον άπαντα!

 
 
 
 
 
 

Και επειδή στην παγκόσμια ζούγκλα δεν υπάρχουν φιλίες αλλά λυκοφιλίες και συμφέροντα, ήρθε η ώρα να ξεσκεπαστεί και ο "φίλος"-φίδι Μπαράκ Ομπάμα.
Προσωπικά πάντα πίστευα ότι ενδόμυχος πόθος των ΗΠΑ είναι η διάλυση του έτσι κι αλλιώς σαθρά δομημένου, και ως εκ τούτου ετοιμόρροπου, οικοδομήματος της Ευρωζώνης...