ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Κάποιοι ψεύδονται ασύστολα: ή οι "θεσμοί" ή η ελληνική κυβέρνηση

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία για το θράσος των θεσμών να ζητούν και νέες περικοπές συντάξεων και μάλιστα κατάργηση του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων.  Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα προσφέρεται για δημαγωγία και οι λαϊκιστές της κυβέρνησης το αναδεικνύουν σε υψηλούς τόνους για να πείσουν το φτωχό λαό ότι αντιστέκεται σθεναρά στους βλοσυρούς δανειστές, ώστε όταν του έρθει κατακέφαλα 23% ΦΠΑ στα μακαρόνια να πει κι ευχαριστώ. Πονηροί οι βλάχοι!
Έλα όμως που οι θεσμοί τους διαψεύδουν!
«Το ΔΝΤ δεν ζήτησε ποτέ την κατάργηση του ΕΚΑΣ, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters, σημειώνοντας ωστόσο ότι το Ταμείο θέλει τη μείωση των συνολικών δαπανών για τις συντάξεις. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ΔΝΤ αφήνει στην Αθήνα το περιθώριο να αποφασίσει τι θα περικόψει.
Το Reuters υπογραμμίζει ακόμη πως το Ταμείο έρχεται σε δύσκολη θέση από τις κατηγορίες των αριστερών υπουργών της Αθήνας τις τελευταίες εβδομάδας ότι απαιτεί περικοπές στις συντάξεις των φτωχότερων συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) και ότι αρνείται τις συλλογικές διαπραγματεύσεις για τους μισθούς σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας.» (πηγή)

Ποιους να πιστέψει κανείς τούτη την έσχατη ώρα;  Αποφασίστε μόνοι σας ποιοι είναι ψεύτες ολκής, παρακολουθώντας τις επόμενες εικόνες. Εκτός κι αν δεν είναι ψεύτες ούτε οι μεν ούτε οι δε αλλά απλά βραδύνοες, που μαζί μιλούν και χώρια καταλαβαίνουν...Ψιλά και ακατάληπτα γράμματα αυτά για αριστερούς εγκεφάλους...Μπράβο Στρατούλη! Τέτοια να λες για να μας γράψουν και οι θεσμοί στα παλιά τους τα παπούτσια...