ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Ελληνοαμερικανοί εκπαιδευτικοί διαπρέπουν στην απάτη!

Κάθε απάτη δυνατή στον Έλληνα εκπαιδευτικό που 'χει θάψει βαθιά τη συνείδησή του ώστε να μην τον ενοχλεί. Τι κι αν είναι καθηγητής και δάσκαλος, που έχει αποστολή να εκπαιδεύσει τους μαθητές για να γίνουν καλοί καγαθοί πολίτες; Ουδέν πρόβλημα!

Ελληνοαμερικανοί εκπαιδευτικοί εξαπάτησαν (ή επιχείρησαν να εξαπατήσουν) το ελληνικό Δημόσιο, για να λάβουν... σύνταξη, με την σύμπραξη Ελλήνων διπλωματών!

Tην τελευταία δεκαετία εκπαιδευτικοί Ελληνοαμερικανοί (δάσκαλοι), έκαναν ψευδείς δηλώσεις στο υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας, μέσω των γενικών Προξενείων, ειδικά στις βόρειες Πολιτείες των ΗΠΑ (αλλά και αυτό στην Τάμπα), για να έχουν σύνταξη και από την Ελλάδα, παραβιάζοντας νόμους. Δηλαδή, διέπραξαν απάτη και με την υπογραφή τους.
Ο νόμος Ελλάδας αναφέρει ότι σύνταξη δίνεται αν έχουν συμπληρώσει συγκεκριμένα χρόνια εργασίας και 18 ώρες κάθε εβδομάδα ή αν δεν έχουν σύνταξη στις ΗΠΑ... 

Το ΕλληνοΑμερικανικό ηλεκτρονικό kalami γνωρίζει περιπτώσεις δασκάλων στην Ομογένεια που πήραν σύνταξη και από Ελλάδα παράνομα, εξαπατώντας το ελληνικό κράτος με ψευδείς δηλώσεις, που επικύρωσαν ανεύθυνοι- διεφθαρμένοι ''συντονιστές εκπαίδευσης'' στις ΗΠΑ και ανεύθυνοι Πρόξενοι.