ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Κυβέρνηση: Θα υπάρξει λύση τη Δευτέρα


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:
«H σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής τη Δευτέρα είναι θετική εξέλιξη στο δρόμο για συμφωνία. 
Επιδιώξαμε οι τελικές διαπραγματεύσεις να γίνουν στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο της Ευρώπης κι εργαζόμαστε τώρα για την επιτυχία της Συνόδου αυτής.
Όσοι επενδύουν στην κρίση και σε σενάρια τρόμου, θα διαψευστούν. 
Θα υπάρξει λύση στη βάση του σεβασμού των κανόνων της ΕΕ αλλά και της δημοκρατίας που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη μέσα στο ευρώ». (πηγή)

Λέω "ΑΜΗΝ" στην θετική πρόβλεψη! Το τζογάρισμα και οι μαγκιές να τελειώνουν τη Δευτέρα, επιτέλους! Έχουμε πια συνειδητοποιήσει όλοι ότι με την Ευρώπη, αν και μαζί δεν κάνουμε, ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 
Ο μακαρίτης ο πατέρας μου μας έλεγε, "να κάνετε παρέα με καλύτερους για να γίνεστε καλύτεροι."

Αν δεν κάνουμε παρέα με τους Ευρωπαίους, με ποιους θα κάνουμε για να μαθαίνουμε κάτι καλύτερο; Με τους Βαλκάνιους; Με τους Μεσανατολίτες; Με τους Βορειοαφρικανούς; 

Αλλά ούτε ο Πούτιν μας έδωσε ελπίδα για βοήθεια.

Ας μην επιτρέψουμε, λοιπόν, στη χώρα μας να την βρουν τα χειρότερα για να εκτιμήσει το καλύτερο. Γιατί τότε το πουλί θα έχει πετάξει και θα είναι αργά για δάκρυα πλέον... Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Ας καταπιούμε λοιπόν αμάσητα τα προεκλογικά ψέματα του Αλέξη Τσίπρα και τις μαξιμαλιστικές υποσχέσεις του - άλλωστε δεν είναι ο μόνος που προεκλογικά ψεύστηκε ασύστολα - και ας στρωθούμε στη δουλειά για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στη χώρα μας, που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να τα είχαμε διορθώσει μόνοι μας.

Οι καιροί γαρ ου μενετοί, και δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι προς την Ευρώπη. Με τον πακτωλό χρημάτων που εισέρρευσαν από τα διάφορα πακέτα, Ντελόρ, Σαντέρ κλπ., θα έπρεπε η Ελλάδα να είχε γίνει παράδεισος υποδομών, αλλά δυστυχώς κατασπαταλήθηκαν ιδιοτελώς από τους διεφθαρμένους που τα διαχειρίστηκαν και χρεοκοπήσαμε κιόλας!

Πρέπει κάποτε να πάψουμε να συμπεριφερόμαστε αν κακομαθημένα παλιόπαιδα, να κοιτάξουμε τα μούτρα μας στον καθρέφτη της Αλήθειας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να κόψουμε τις αυτοκαταστροφικές συνήθειες και ν' αρχίσουμε να παράγουμε πλούτο με τον ιδρώτα του προσώπου μας, τα χέρια μας και το μυαλό μας και όχι με δανεικά κι αγύριστα.

Αλέξη Τσίπρα, τη Δευτέρα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να αποδείξεις ότι είσαι ηγέτης και όχι τζογαδόρος και κλόουν.