ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων προτείνει ΑΠΟΧΗ ή ΆΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ

Ωστόσο, «Στο ιδανικότερο σενάριο, η μαζική αποχή από το δημοψήφισμα, σε σημείο που να μην πληρούται το όριο του 40% που απαιτείται ώστε το δημοψήφισμα να είναι έγκυρο, θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα: 
Η Ελλάδα δε ζητάει διλήμματα και διχασμούς, αλλά ενότητα,  παραμονή στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, στήριξη αρχικά στις δικές μας και μόνο δυνάμεις για ανασυγκρότηση της οικονομίας και προσέλκυση νέων επενδύσεων με ταυτόχρονη στήριξη των υπαρχόντων καθώς και καταπολέμηση των παθογενειών που επί 40 χρόνια ταλανίζουν την λειτουργία του Ελληνικού Κράτους». (πηγή)

«Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πρεσβεύει ένα τρίτο δρόμο για την αντιμετώπιση της κρίσης, με αφαίρεση παθογενειών και κατ' επέκταση περιοριοσμό των λειτουργικών εξόδων του κρατικού μηχανισμού. Μόνο τότε, η Ελλάδα θα είναι σε θέση ισχύος για να μπορέσει να διεκδικήσει καλύτερη αντιμετώπιση στα χρηματοοικονομικά της ζητήματα. 

Καλούμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να παραιτηθεί, να μην επιφέρει τάσεις διχασμού της κοινωνίας, όπως έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει, ούτε τάσεις διχασμού και απομόνωσης στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, ώστε μέσα από μια κυβέρνηση συνεργασίας απαρτιζόμενη από τεχνοκράτες, μια οικουμενική κυβέρνηση που θα είναι σε θέση να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στην Ελληνική οικονομία να ανταπεξέλθει του τρέχοντος σοκ, ώστε να μπορέσει σε λίγους μήνες να οδηγήσει την Ελλάδα, με σχετική ηρεμία και ασφάλεια σε νέες εκλογές, χωρίς προεκλογικές υποσχέσεις τύπου “Προγράμματος Θεσσαλονίκης” , αλλά με παρρησία θα δώσει στο λαό της χώρας μας την ολοκληρωμένη και αληθινή εικόνα της οικονομίας μας. 

Η Ελλάδα μας χρήζει βαθέων τομών : Σε διαχειριστικό και οργανωτικό επίπεδο του Δημοσίου Τομέα και εμπιστοσύνης – παροχής κινήτρων προς το ιδιωτικό επιχειρείν. 
Η εποχή του κρατισμού είναι παρελθόν. 
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει δεχθεί εντολή από το 36% των εγκύρων ψηφοδελτίων του εκλογικού σώματος για να διαπραγματευτεί και όχι για να φέρει διχασμό στους πολίτες τεισαγώμεναης χώρας με διλλήματα ΝΑΙ / ΟΧΙ». (πηγή)

Προφητεία Βασίλη Λεβέντη το ανάγνωσμα: 

Ήταν λίγο μετά τις 25 Ιανουαρίου του 2015, όταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας σε συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την άνοδο ου ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είχε προβλέψει ότι η χώρα θα “κατέβαινε” λίγους μήνες μετά σε δημοψήφισμα.

Ο κ. Λεβέντης είχε δηλώσει συγκεκριμένα: 

 «Η ψήφος στον Τσίπρα είναι ψήφος απατεωνιάς. Μόνο την Ανάσταση του Ανδρέα Παπανδρέου δεν υποσχέθηκε ο Τσίπρας! 
Ο Τσίπρας είναι μία μικρή παρένθεση αυταπάτης και η Ευρώπη δεν θα του δώσει χρόνο. Θα πάει έξω, θα ζητήσει ειδική μεταχείριση και θα του απαντήσουν: “Ή συνεχίζετε τις συμφωνίες ή περάστε έξω”. 
Τότε, θα κάνει καμπάνια εναντίον της Ευρώπης, θα ζητήσει δημοψήφισμα και θα υπάρξουν δύο τινά: ή θα πέσει η κυβέρνηση και θα σχηματιστεί οικουμενική ή αυτή η χώρα θα βιώσει την δεύτερη μεγαλύτερη συμφορά στην ιστορία της μετά την Μικρασιατική καταστροφή...». (πηγή)