ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Όλοι στο Σύνταγμα για να βαρέσουμε γροθιές στον αέρα!


Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας! 
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και σε όλες τις πόλεις 
«... Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταργήσει το δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού, ολόκληρης της κοινωνίας, να αποφασίζει για το μέλλον του. Δεν έχουν δικαίωμα οι "δανειστές" να προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας και να προσπαθούν να ακυρώσουν τη λαϊκή εντολή για τερματισμό της λιτότητας...». (Κίνηση Ενεργοί Πολίτες)
Ουάου! Που θα έλεγε οκλαδόν και το ψώνιο ο Βαρουφάκης.

Προφανώς το μόνο δικαίωμα που αναγνωρίζεται στους δανειστές από τους ζερβούς ενεργούς πολίτες είναι να μας τα ακουμπάνε εσαεί άνευ όρων για να περνάμε καλά!

Ο αριστερός παραλογισμός (κοινώς μα@α@ία) εις τη νιοστή! Παίρνουν, λέει την διαπραγμάτευση στα χέρια τους! Πώς! Γιατί; Δηλαδή μέχρι τώρα που διαπραγματευόταν η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία κατά τα λεγόμενά τους ήταν κυβέρνηση του λαού, από τον λαό για το λαό, δεν είχαν τη διαπραγμάτευση στα χέρια τους; Δηλαδή απόψε, στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, θα εκλέξουν άλλη λαϊκή αντιπροσωπεία για να πάρει τη διαπραγμάτευση στα χέρια της;

Μην τους παρεξηγείτε, όμως. Οι άνθρωποι έτρωγαν αριστερό κουτόχορτο (σανό) για δεκαετίες. Η νοητική κρίση τους έχει διαταραχθεί από την μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου με σοβιετικού τύπου ουτοπιστικά συνθήματα. Δεν διδάχτηκαν τίποτα από την ιστορία...


Θα γκρεμίσουν, λέει τη λιτότητα! Πώς; Με ξένα κόλλυβα, τα οποία μάλιστα ούτε τα έχουμε ακόμη στο πιάτο μας. Απειλούμε με πανευρωπαϊκό Κούγκι, εκβιάζοντας τους δανειστές για να μας τα δώσουν! Να μας τα δώσουν, ώστε οι Έλληνες να μην παράγουν τίποτα, να παίρνουν σύνταξη στα 35 και στα 40, να φοροδιαφεύγουν, να βολεύονται στο Δημόσιο ως αργόσχολοι κρατικοδίαιτοι, να παίρνουν οι προνομιούχοι δύο, τρεις και τέσσερις συντάξεις ξεπερνώντας τις 6.000 ευρώ, να μας χαρίζονται τα χρέη επειδή νομίζουμε πως είμαστε ωραίοι και τους είμαστε απαραίτητοι, και γενικώς να ανέβουμε στο κρεβάτι των δανειστών και να τους βιάζουμε εσαεί εκβιάζοντάς τους!

Δυστυχώς για όλους τους Έλληνες, οι τζάμπα μάγκες του αριστερού συνονθυλεύματος δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι που πάνε, αντί για τη λιτότητα, θα γκρεμίσουν την ίδια την Ελλάδα στα βράχια.
Δεν κατανοούν ότι έτσι που πολιτεύονται, κόβουν και την τελευταία φλούδα από το μισοσπασμένο ευρωπαϊκό κλαδί στο οποίο καθόμαστε;
*****
Αιχμηρή δήλωση Σταύρου Θεοδωράκη: «Πέντε μήνες μετά τις εκλογές οι υπουργοί της κυβέρνησης τού Αλέξη Τσίπρα σηκώνουν τα χέρια ψηλά και ζητούν από τον ελληνικό λαό να αναλάβει αυτός τη διαπραγμάτευση! Κάτι έχουν καταλάβει λάθος.
Οι υπουργοί δεν είναι για τις δεξιώσεις και τα ταξίδια. Δεν είναι για να βολεύουν συγγενείς και κομματικούς φίλους. Είναι για να δίνουν λύσεις. 
Να αφήσουν λοιπόν τα share και like στο facebook και να στρωθούν στη δουλειά. 
Η οικονομία καταστρέφεται και η ανοχή της κοινωνίας κάπου εδώ τελειώνει». (πηγή)