ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΕΡΤ: Νενικήκαμεν! OLE, OLE!

Επιτέλους το μαύρο της ΕΡΤ έγινε άσπρο (η ενδιάμεση ΝΕΡΙΤ δεν πιάνεται για άσπρο) και υπόσχεται καλύτερες μέρες στη δημοσιογραφία, "αντικειμενική" ενημέρωση (κάτσε καλά!) και προάσπιση της Δημοκρατίας (ανατριχιάζω από ιερή συγκίνηση).
Όπως ήταν φυσικό και δίκαιο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η πρώτη (πολιτικός) καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Ενημέρωση ΕΡΤ».

Η Πρόεδρος της Βουλής πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την περίλαμπρη νίκη των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, και από την πολλή χαρά της η μία λέξη της απέχει αρκετά δευτερόλεπτα από την επόμενη και πρέπει να είσαι οπλισμένος/η με ιώβεια υπομονή για ν' αντέξεις να παρακολουθήσεις τις απροκατάληπτες (χι, χι!) δηλώσεις της.
Για να δούμε τώρα πόση τηλεθέαση θα έχει η "αντικειμενική" και "ποιοτική" ΕΡΤ. Προσωπικά οι φορές που είδα ΕΡΤ πριν πέσει το μαύρο μετριούνται στα πέντε δάχτυλα. Και το χειρότερο, ούτε έχω διάθεση να ενημερώνομαι από δαύτη τώρα που θα επανέλθει η "αριστερή" αντικειμενικότητα. Πληρώνω όμως σαν είλωτας τα ανταποδοτικά τέλη της ΕΡΤ για να περνάνε βασιλικά οι κρατικοδίαιτοι...

Απομένει η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μας ενημερώσει για το συνολικό αριθμό των εργαζομένων στην ΕΡΤ, τώρα που επανήλθαν όλοι οι απολυθέντες, και πόσο μας στοιχίζουν ατομικά και συνολικά, ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε με το κόστος και το προσωπικό των ιδιωτικών καναλιών, και γιατί όχι, με ευρωπαϊκά τηλεοπτικά κανάλια.


Και μετά, και μετά; Μετά το έριξαν στο γλέντι για να γιορτάσουν τη "νίκη" τους επί των βαρβάρων. Δείτε εδώ. Πρόκειται για το άκρον άπατον της πρόκλησης!