ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Γιάνης Βαρουφάκης: Αφού έσπρωξε τη χώρα στα βράχια, τώρα εμπαίζει και τη Βουλή!


Έχει άραγε το ακαταλόγιστο και χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης ή είναι απλά ένας κυνικός, αλαζονικός και αδιάντροπος τυχοδιώκτης; Όποια κι αν είναι η διάγνωση για δαύτον, ένα είναι βέβαιο: ο τύπος αυτός είναι άκρως επικίνδυνος ακόμη και ως βουλευτής. 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έφυγε για τριήμερο στην Αίγινα, αντί να ψηφίσει στη Βουλή, επικαλούμενος... οικογενειακούς λόγους μέσω Twitter.

Στα όρια της χλεύης του κοινοβουλίου, του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και του ιδίου του πρωθυπουργού ο οποίος τον επέλεξε για να διαπραγματευθεί την τύχη της χώρας, κινείται η συμπεριφορά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
 Αφού αποκάλυψε μέσω twitter ότι  οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να είναι στη Βουλή για την ψηφοφορία, επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό την Αίγινα.
Έστειλε μάλιστα  επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής ενημερώνοντας ότι ψηφίζει θετικά αν και γνωρίζει πως επιστολική ψήφος αναγνωρίζεται μόνον όταν υπουργός ή βουλευτής βρίσκεται σε επίσημη αποστολή της Βουλής ή της κυβέρνησης.  (πηγή)

Περισσότερα εδώ.