ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Η εξαπάτηση ανθρώπου από άνθρωπο σήμα κατατεθέν της Κουλτούρας του Τίποτα


Δεν είναι μόνο οι πολιτικάντηδες που εξαπατούν το λαό με ασύστολα ψεύδη προκειμένου να αναρριχηθούν όπως-όπως στην εξουσία, ώστε να λειτουργήσει έτσι η καταστροφο-δημοκρατία, τρομάρα της, με την εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση και την επιστροφή στο μηδέν διαρκώς... Η εξαπάτηση εαυτών και αλλήλων είναι στοιχείο της καθημερινότητάς μας, τρόπος ζωής. 

Δεν ξέρω εάν εσάς σας ενοχλεί, αλλά εμένα μου τη δίνει όταν μου ξεπετάγονται σε ιστοσελίδες διαφημίσεις όπως αυτή στην εικόνα που παρέθεσα. 
Τι θα πει 59,99 € ρε; Τόσο βλάκας είναι ο άλλος ώστε να μην αντιλαμβάνεται ότι αυτό σημαίνει 60,00 €; Ή μήπως θα του δώσεις ποτέ ένα λεπτό ρέστα; 

Κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι του παγκόσμιου marketing το πρότειναν για... ψυχολογικούς λόγους και καθιερώθηκε αστραπιαία σε όλη την ανθρωπότητα, όπως κάθε κακό, στραβό κι ανάποδο.

Τι να σας πω αδέλφια, αυτός ο εκφυλισμός του ανθρώπου, αυτός ο ξεπεσμός, αυτή η αδίστακτη εξαπάτηση ανθρώπου από άνθρωπο σε κάθε εμπορική συναλλαγή, επιβεβαιώνει ότι στη σύγχρονη Κουλτούρα του Τίποτα, η ηθική συνείδηση έχει πεθάνει.

Ακόμη και στους πάγκους της λαϊκής, οι συχνά αναλφάβητοι πωλητές καρφώνουν τιμές στα προϊόντα τους με δεκαδικά ψηφία που λήγουν σε εννιά. Κάτι φορές αρπάχτηκα με εμπόρους στη λαϊκή, άνδρες και γυναίκες, για το θέμα αυτό. Έχουν υιοθετήσει και αυτοί τούτη την παγκόσμια πατέντα απάτης του ,99 - και μάλιστα κάποιες φορές γράφουν τα εννιάρια έτσι ώστε να φαίνονται μηδέν...

Ο εξαπατών του εξαπατούντος τον εξαπατούντα τους εξαπατούντες που εξαπατήθηκαν από τους εξαπατημένους και πάει λέγοντας μέχρι τελικής αυτοεξαφάνισης του εκφυλισμένου homo sapiens και της Κουλτούρας του Τίποτα που με εξολοθρεπτική μανία φιλοτέχνησε.

Απαισιόδοξο σενάριο, ε; Κι όμως, στο Σύμπαν ό,τι δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Νόμο, εκφυλίζεται και εξαφανίζεται. Και ο προορισμός του ανθρώπου ήταν να εξελιχθεί ώστε οι πράξεις του να καθοδηγούνται από το πνεύμα, την ηθική συνείδηση μέσα του. Αρνήθηκε, όμως, να τον εκπληρώσει και επέλεξε να υπηρετεί αποκλειστικά τα ζωικά του ένστικτα. Το τραγικό αποτέλεσμα αυτής της επιλογής το βιώνουμε εγχωρίως και το παρατηρούμε με τρόμο διεθνώς...