ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Η κυβέρνηση Τσίπρα καλεί το λαό ν' αυτοκτονήσει


Είχαμε υποτιμήσει τον πραγματικό συμβολισμό που είχε η εικόνα της Προέδρου της Βουλής να αποτίει δακρυσμένη φόρο τιμής στη μνήμη του δύστυχου εκείνου συνταξιούχου που αυτοπυροβολήθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Δεν ήταν το δέος για τη ζωή που χάθηκε, ήταν ο σεβασμός στον τρόπο. 
Όταν η πολιτεία τιμά κάποιον αποδέχεται το πρότυπό του γιατί την ίδια στιγμή τον προσφέρει στην κοινωνία ως σύμβολο συμπεριφοράς. Δεν είναι το ίδιο με το να έκαναν στο σημείο εκείνο ένα τρισάγιο στη μνήμη του. Ήταν κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη του Μνημονίου απέναντι από τον κανονικό μαρμάρινο, με τον ίδιο τρόπο όπως στο αιώνιο αυτό σύμβολο. Με τον ίδιο τρόπο που λίγες μέρες νωρίτερα ο Πρωθυπουργός είχε καταθέσει στεφάνι στο Σκοπευτήριο στη μνήμη των εκτελεσθέντων της κατοχής.
Οι εκτελεσθέντες αγωνιστές, οι στρατιώτες που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα και ο αυτόχειρας ξαφνικά εξισώνονται και δικαιούνται τις ίδιες τιμές από την Πολιτεία. Γιατί; Επειδή αυτή η Κυβέρνηση λατρεύει τη θυματοποίηση. Για αυτό, με περισσή ευκολία καλεί το λαό να αυτοκτονήσει.

Είναι ο λόγος που χρησιμοποιούν μόνο επιχειρήματα που στοχεύουν στο συναίσθημα. Καλείς κάποιον να αυτοκτονήσει επικαλούμενος τον ορθολογισμό; 

Γι' αυτό μιλούν για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, γενναιότητα και όχι για ανακεφαλαιοποίηση, ρευστότητα, χρηματοδότηση. 
Γι' αυτό δεν έχουν και λόγο να χρησιμοποιούν επιχειρήματα που αντέχουν στην κοινή λογική. Το θυμικό είναι που τους ενδιαφέρει. Γι' αυτό και δεν ασχολούνται με τις ίδιες τους τις αντιφάσεις και τα λάθη τους - αντιφάσεις και λάθη έχει μόνο η σκέψη όχι η ψυχή.

Αντέχει στην κοινή λογική η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα πετύχει συμφωνία σε 48 ώρες, εφόσον προκύψει το ΟΧΙ; Δεν μπόρεσε σε 5 μήνες με τους δανειστές θετικά διακείμενους, τουλάχιστον στην αρχή. Τώρα που έχουν εξαγριωθεί και το φωνάζουν σε όλους τους τόνους, εσύ προεξοφλείς ότι θα σπεύσουν να υπογράψουν μια συμφωνία πολύ καλύτερη για σένα, αφού φυσικά τη χειρότερη θα την έχει απορρίψει ο λαός; 


Ποιος αλήθεια πιστεύει ότι τη Δευτέρα ο κ. Τσίπρας θα είναι στις Βρυξέλλες και εκεί θα τον περιμένουν 18 ηγέτες, ο Πρόεδρος της Κομισιόν, ο Πρόεδρος του Γιούρογκρουπ και η Διευθύντρια του ΔΝΤ, τους οποίους θα σύρει με συνοπτικές διαδικασίες σε μία απόφαση σύμφωνη με το δημοψήφισμα, βρίζοντάς τους στο μεταξύ; Ούτε ο Τσακ Τσίπρας.


Δεν χρειάζεται να το πιστέψει κανείς, γιατί δεν ενδιαφέρει. Αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χωρούν λογικά επιχειρήματα. Μας αρκεί που οι άνθρωποι είναι αρκετά δυστυχισμένοι, αρκετά οργισμένοι, αρκετά απελπισμένοι. Να έχει θολώσει η κρίση τους, να μην έχουν επαρκή πληροφόρηση και φυσικά ούτε χρόνο. Να τους αφήνουν σκόπιμα στο σκοτάδι για το τι μέλλει γενέσθαι, και απλώς να τους καλούν μοιρολατρικά και ταχύρυθμα να εναποθέσουν τις τύχες τους στα χέρια μιας ομάδας νέων και άπειρων πολιτικών που έχουν εγκατασταθεί στο Μαξίμου, και που μέχρι τώρα δεν έχουν πέσει μέσα σε καμία απολύτως από τις προβλέψεις τους. Και οι οποίοι τώρα καλούν τους Έλληνες να αυτοκτονήσουν.


Οι όροι που διεξάγεται η εκστρατεία αυτή είναι καθαρά θρησκευτικοί-σωτηριολογικοί. Αυτοκτονήστε γιατί υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Δεν το ξέρετε εσείς αλλά το ξέρουμε εμείς, εμπιστευτείτε μας τυφλά. 

Η ζωή που ζείτε είναι κόλαση, τι έχετε να χάσετε, φοβάστε μη χάσετε 300 ευρώ μισθό; Είμαστε οι μόνοι που ταυτιστήκαμε με τις αγωνίες και τους πόνους σας, ακουμπήστε πάνω μας τις ζωές σας. 
Απλώς κάνετε αυτό που σας λέμε- είμαστε οι Προφήτες σας, η πίστη σας θα σας σώσει. Αυτοκτονήστε για να κατακτήσετε τον Παράδεισο, όπου σας περιμένει μία συμφωνία καλύτερης ζωής. Και 70 παρθένες. (πηγή)