ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είσαι πολιτικά και ηθικά λιποβαρής!


Δεν είναι ύφος και λόγια σοβαρού ανθρώπου αυτά, Βαγγέλη Μεϊμαράκη! Τι θα πει "βγήκε ο άλλος χαμογελαστός"; Ποιος είναι ο "άλλος", βρε αγροίκε; Ο "άλλος", είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, ο οποίος τούτη τη στιγμή έχει ανάγκη της συμπαράστασης, του σεβασμού και των προσευχών όλων μας ώστε να τα καταφέρει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ. Δεν είναι ώρα για συγκρουσιακή, κυνική και αυτάρεσκη αντιπολίτευση τούτες τις εφιαλτικές στιγμές κυρ Βαγγέλη! 

Δεν δικαιούστε να χαίρεστε που ο Αλέξης Τσίπρας έχει περιέλθει σε τραγική θέση, πληρώνοντας όχι μόνο τις δικές του λανθασμένες επιλογές αλλά και τα διαχρονικά και κατ' εξακολούθηση εγκλήματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία, μην έχετε καμία ψευδαίσθηση, ο λαός ούτε ξεχνάει ούτε συγχωρεί.

Φαίνεται πως εκεί στη Νέα Δημοκρατία δεν έχετε κάνει ποτέ την αυτοκριτική σας και δεν έχετε συναίσθηση των ευθυνών σας. Γι' αυτό μίλησες περιφρονητικά και αλαζονικά τούτες τις τραγικές για τον ελληνικό λαό ώρες και οι άλλοι σε χειροκρότησαν αντί να σε αποδοκιμάσουν. Εσείς στρώσατε με κόκκινο χαλί το δρόμο για να έρθει ο Αλέξης Τσίπρας στην εξουσία, κι εγώ προσωπικά εσάς θεωρώ πρωτίστως υπεύθυνους για όλα τα δεινά που μας βρήκαν.
Ντρέπομαι για λογαριασμό σου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Είσαι κατώτερος των περιστάσεων!
Ζυγίστηκες και βρέθηκες πολιτικά και ηθικά λιποβαρής, και γι' αυτό όχι μόνο άχρηστος αλλά και επιζήμιος, ακόμη και ως προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ!