ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Καμμένος σε Τσίπρα: Κράτα με να σε κρατώ, για να γλιτώσουμε το γκρεμό!

Κοινή γαρ η τύχη και το κομματικό μας μέλλον αόρατο!


Νέα τερατογένεση στα σκαριά!
Αφού η τερατογένεση και οι κωλοτούμπες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πτόησαν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά μόνο τους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής, διότι φαίνεται ότι οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι έχουν μεγαλύτερο αυτοσεβασμό από τους ψευτοαριστερούς, τώρα οι αλαφροΐσκιωτοι κομματάρχες Τσίπρας και Καμμένος σκαρφίζονται νέα παρά φύσιν προεκλογική συνουσία για να επιβιώσουν, ώστε να συνεχίζουν να μας "σώζουν" με τα capital controls και την οικονομική ασφυξία της αγοράς. 

Φτάνει πια τόσο σώσιμο, είχε πει ο τότε αντιμνημονιακός και λαγούς με πετραχήλια υποσχόμενος Αλέξης Τσίπρας στους μνημονιακούς Σαμαροβενιζέλους στις 18/01/2015. Του απευθύνω την ίδια έκκληση: φτάνει πια το "σώσιμο" από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

«Το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να κατεβούν μαζί στις επόμενες εκλογές προκειμένου να διασωθεί εκλογικά ο Πάνος Καμμένος, που με την μεταστροφή του από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό παίκτη κινδυνεύει να βρεθεί απέναντι στο εκλογικό του ακροατήριο και να συντριβεί είναι πολύ πιθανό σενάριο.
Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τόσο από το Μαξίμου αλλά και από δημοσιεύματα έγκυρων εφημερίδων έρχονται να ισχυροποιήσουν τις υποθέσεις που γίνονται τα τελευταία δύο 24ωρα.» (πηγή)

Δηλαδή, παίδες, ο Τσίπρας δεν μεταλλάχτηκε από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό; Μόνο ο Καμμένος το έπαθε;
Η αλήθεια είναι ότι και ο Τσίπρας χρειάζεται το δεκανίκι του Καμμένου, διότι με τη διάσπαση της Αριστερής Πλατφόρμας και την πιθανή αυτόνομη κάθοδό της στις επόμενες εκλογές, κινδυνεύει και ο Τσίπρας να χάσει την πρωτιά και το ξορκισμένο από τον ίδιο μπόνους των 50 εδρών, για το οποίο το 2012 κατηγορούσε τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά ότι κυβερνούσε με επίπλαστη πλειοψηφία. 

Και οι δυο πρώην ορκισμένοι αντιμνημονιακοί για την πολιτική τους επιβίωση ποντάρουν στην ηλιθιότητα μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, που δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τη συμφορά στην οποία τον οδήγησαν οι ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις του Τσίπρα και τα ολέθρια βαρουφάκεια παιχνίδια, που δεν απογοητεύτηκε με τη μνημονιακή μετάλλαξη του Τσίπρα μετά την παρά λίγο ολική καταστροφή της χώρας μας - τον κίνδυνο της οποίας δεν έχουμε ακόμη αποφύγει - απλά και μόνο επειδή τον Τσίπρα τον πάει ενώ τους προηγούμενους δεν τους πάει!

Κι όταν ο ραγιάς "τον πάει" κάποιον επειδή έχει δημαγωγικά προσόντα, δέχεται αδιαμαρτύρητα το μαστίγωμα από τα χέρια του... Εξού και η παροιμία "Δείρτε με κι ας κλαίω"!
Για τέτοια δημοκρατική ανωριμότητα και βλακεία του Έλληνα ψηφοφόρου μιλάμε! 
Νισάφι πια με το μαζοχισμό!