ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Τα capital contols είναι απόδειξη της αποτυχίας ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί την τύχη της Ελλάδος


Δανειστήκαμε 75 δισ. για να διασωθούν οι ελληνικές τράπεζες που χρεοκόπησε κάστα ηλίθιων και εθνικά επιζήμιων πολιτικών.

Η κάστα ηλίθιων και εθνικά επιζήμιων πολιτικών θα προπαγανδίσει με ψέματα λέγοντας ότι οι κακοί τραπεζίτες χρεοκόπησαν τις τράπεζες.

Οι ανίκανοι, εθνικά επιζήμιοι, ηλίθιοι, άσχετοι, προβληματικοί έλληνες πολιτικοί έχουν οδηγήσει για δεύτερη φορά το τραπεζικό σύστημα στην χρεοκοπία.

Ο νομοθέτης είτε Τρόικα, είτε ελληνικό κράτος θεσπίζει νόμους που έρχονται να διορθώσουν την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος.

Με το PSI+ του Βενιζέλου χρεοκόπησε το τραπεζικό σύστημα και εν συνεχεία δανείστηκε το ελληνικό κράτος 50 δισεκ. για να τις ανακεφαλαιοποιήσει. Αυτά συνέβησαν το 2013.

Το 2015 η εθνικά επιζήμια, επικίνδυνη και απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική οδηγεί πάλι στο αδιέξοδο τις τράπεζες (...).
Ταυτόχρονα αυτή η κάστα ηλίθιων και εθνικά επιζήμιων πολιτικών θα προπαγανδίσει με ψέματα λέγοντας ότι οι κακοί τραπεζίτες χρεοκόπησαν τις τράπεζες και το καλό κράτος που διοικούν αυτοί οι φωστήρες αναλαμβάνει να τις διασώσει. Το PSI+ δεν το θέσπισαν οι τραπεζίτες.

Τα capital controls δεν τα επέβαλλαν οι έλληνες τραπεζίτες.

Οι έλληνες τραπεζίτες δεν προκάλεσαν ανεργία 27% που αυτομάτως αύξησε δραματικά τα NPLs.
Οι έλληνες τραπεζίτες δεν προκάλεσαν ύφεση στην εθνική οικονομία 30% μαζί με το 2015.
Οι έλληνες τραπεζίτες έκαναν λάθη αλλά τα λάθη τους αντιστοιχούν στο 20% του συνολικού προβλήματος.
Το 80% του προβλήματος έχει υπαιτίους, τους ανίκανους Έλληνες πολιτικούς.

Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν να ξεχωρίσουν απλές τραπεζικές έννοιες, οι περισσότεροι εξ αυτών δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν ή ερμηνεύσουν το P/E, έχουν μολύνει την δημοκρατία με την ασχετοσύνη τους.

Αυτή η κλίκα των ηλιθίων όμως οδήγησε για μια ακόμη φορά το τραπεζικό σύστημα σε αδιέξοδο, τους μετόχους σε αδιέξοδο. Από την εθνική βλακεία του PSI+ στην εθνική τραγωδία και ηλιθιότητα των capital controls.

Αυτοί οι πολιτικοί, που αποδείχθηκαν εχθροί λόγω της ασχετοσύνης τους στην οικονομία θα είναι οι δικαστές των τραπεζιτών αύριο και από κάτω ο όχλος θα ζητωκραυγάζει αν δώσουν θέαμα οι πολιτικοί ελλείψει άρτου. Μια μιαρή εικόνα μιας χώρας βυθισμένη στον βούρκο της παρακμής.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διαχειρίζεται την εξουσία μόλις 6 μήνες αλλά η ζημία που προκάλεσε στην εθνική οικονομία δεν έχει προηγούμενο.

Παρέλαβε όντως καμένη γη και θα την παραδώσει τελείως άγονη…κατεστραμμένη. Δεν υπονοούμε ότι οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι ηλίθιοι και εμείς που τους ασκούμε κριτική οι έξυπνοι.... όχι σε καμία περίπτωση, για να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Τα capital controls προκάλεσαν πολύ μεγάλη ζημία και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να αποτρέψει, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Τα capital contols είναι η απόλυτη απόδειξη της αποτυχίας ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί την τύχη της Ελλάδος. (...) (πηγή)