ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

SOS! ΚΑΙ ο Λαφαζάνης το παίζει τρελός!

«Οι διαφορές δεν κλονίζουν τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξερχόμενος της Βουλής, μετά την ψηφοφορία για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων.

«Όλα μια χαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητές του», συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος ψήφισε και πάλι «όχι», τονίζοντας παράλληλα ότι «οι διαφορές είναι μέσα στο πλαίσιο του καταστατικού και της νόμιμης λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ «πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους».
«Αυτές οι διαφορές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Δεν είναι αχίλλειος πτέρνα μας. Η διαφορετικότητα είναι ζωντάνια, είναι δύναμη για ένα κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς προκειμένου να πάει μπροστά», κατέληξε.  (πηγή)

Ας είναι καλά η αντιπολίτευση που βάζει πλάτη για να περάσουν τα μνημονιακά νομοσχέδια και ο ελληνικός λαός που, ακόμη και με το μαστίγωμα των κλειστών τραπεζών, δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ 42,5%. Σε ποιο ΣΥΡΙΖΑ άραγε το δίνει; Στη μνημονιακή συνιστώσα του Τσίπρα ή στη συνιστώσα των δραχμολάγνων του Λαφαζάνη, της Κωνσταντοπούλου και του Βαρουφάκη;
Μακάρι να 'ξερε ο μαζοχιστής λαός... Στο ΣΥΡΙΖΑ γενικώς!