ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Κείμενο-παρέμβαση των "53"= νέα εξαπάτηση των ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ


«Ράπισμα» στον Τσίπρα από τους «53», είναι ο τίτλος που δίνει το protothema στο κείμενο των "53" ψευτοανταρτών, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος,  παραπλανώντας κι αυτό με τη σειρά του τους απογοητευμένους "αριστερούς" οπαδούς  που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των μνημονίων και καλύτερες μέρες.

Ράπισμα; Ποιο ράπισμα; Πού το είδατε το ράπισμα; Απλά οι υποκριτές αυτοί χρησιμοποιούν τα ίδια ψέματα για να εξαπατήσουν το λαό, για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο. Ε, όσο νάναι, κάτι έμαθαν κοντά στον αρχιψεύτη αρχηγό τους.
Ράπισμα θα ήταν να σηκωθούν και να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αν δεν τους αρέσει ο Λαφαζάνης να φτιάξουν δικό τους μαγαζί. Αλλά μπάαα! Θέλουν να είναι και με τον χωροφύλαξ (Τσίπρα) και με τον αστυφύλαξ (λαό) μπας και του υφαρπάξουν την ψήφο για άλλη μια φορά με ψέματα. Αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου», λένε οι 53 υποκριτές  στο κείμενο-παρέμβαση, «είναι σταθμός για τη χώρα και την Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ.»


Κι άααλλος σταθμός; Δηλαδή οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 τι ήταν; Δεν ήταν σταθμός ολικής επιστροφής στα χειρότερα;

Όοχι, λένε οι υποκριτές που πασχίζουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τις βΟλευτικές καρέκλες που είχαν βολευτεί. Τούτος «θα είναι σταθμός με διαφορετικό περιεχόμενο, με διαφορετικό διακύβευμα από αυτό των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου»!

Αμ πώς; Το ίδιο παραμύθι δυο φορές δεν χωνεύεται, αν και υπάρχουν ηλίθιοι - και δυστυχώς γνωρίζω μερικούς από δαύτους - που το χωνεύουν και δύο και τρεις και δεκατρείς φορές, καθότι η μαλάκυνση εγκεφάλου είναι σε προχωρημένη κατάσταση, λόγω της πολλής μαλθακίας.

Έχουν μάλιστα και αυξημένες απαιτήσεις οι "53" υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν, λέει, να αποκλείσουν «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει στη συγκρότηση κυβέρνησης με κόμματα που το πρόγραμμά τους είναι ασύμβατο με το δικό του πρόγραμμα».

Κοίτα να δεις "οράματα" που έχουν οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες! Ξέχασαν όμως να διευκρινίσουν πιο είναι το δικό τους πρόγραμμα: το παραμύθι της Θεσσαλονίκης ή το Μνημόνιο 3;
Μακάρι να 'ξεραν και οι ίδιοι...

Είναι και πολύ φιλόδοξοι οι τύποι! Είναι, λέει, υποχρεωμένοι, όλοι μαζί, να οργανώσουν «τον αγώνα για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ». 

Αυτό δεν αποκλείεται να ήταν ιδέα της κυρά Τασίας, που είναι κι αυτή μέσα στους "53" ψευτοεξεγερμένους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοδυναμία για ακόμη χειρότερες μέρες με χιλιάδες λιαζόμενους στην Ομόνοια!

Α, ναι, είπαν και το άλλο αποκαλυπτικό: Χρειάζεται, λέει, να διαμορφώσουν ένα πειστικό εναλλακτικό σχέδιο που να οδηγεί έξω από τα φιλελεύθερα μονοπάτια και τα μνημόνια! Τέτοιο σχέδιο, είπαν, δεν το είχαν!

Ομολογούν, δηλαδή, ότι εξαπατούσαν συνειδητά τον κόσμο ότι είχαν εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από τα μνημόνια τα οποία θα έσκιζαν! 

Πάντως ομολόγησαν ότι «Χρειάζεται ο αγώνας αυτός να δοθεί με οπλοστάσιο τις αξίες και τις ιδέες της Αριστεράς»!

Αρχές και αξίες της Αριστεράς;  Χα, χα, χάααα! Βρε τους νεραϊδοπαρμένους!
Ποιες αρχές και ποιες αξίες; Από πού πέρασαν οι αρχές και οι αξίες της Αριστεράς και δεν τις είδαμε; Από τις ψευτιές και τα αλληλομαχαιρώματά τους;
Αφήστε που οι πραγματικές αρχές και αξίες δεν έχουν χρώμα. Δεν ανήκουν σε κόμματα. Είναι οικουμενικές και αρνούνται να γίνουν μονοπώλιο του οποιουδήποτε. Καταλάβατε, καραγκιόζηδες;

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας είπε ευθαρσώς, μιλώντας για τη συμφωνία, πως πρόκειται για την επιτομή του νεοφιλευθερισμού και υπογράμμισε: «Μην κρύψουμε από τους εαυτούς μας ότι αυτό είναι μπροστά μας». 
«Το θέμα ήταν αν μπορούσαμε να αξιολογήσουμε τα δεδομένα, ώστε να μη χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως συνέβη», τόνισε ο κ. Δρίτσας.

Να και μια ομολογία-έκπληξη: Ο Τσίπρας δεν μπορούσε να αξιολογήσει τα δεδομένα και, μαζί με το κόμμα, χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο με ιλιγγιώδη ταχύτητα!

Ο ελληνικός λαός όμως τι έφταιγε να τον ρίξουν στα βράχια ενός 3ου τριετούς δολοφονικού μνημονίου, την ώρα που πήγαινε δειλά-δειλά να σηκώσει κεφάλι;

Και ποιος μας εγγυάται ότι τώρα μπορούν να αξιολογήσουν τα δεδομένα; Από τη συνεχιζόμενη αλαζονεία του Αλέξη Τσίπρα, δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα ξαναχτυπήσουν με "ιλιγγιώδη ταχύτητα" το κεφάλι τους στον τοίχο, αφού ομολογούν ότι το μνημόνιο που ψήφισαν δεν το πιστεύουν, αλλά θα το εφαρμόσουν αλλάζοντάς το!

Πιάσε τ' αυγό και κούρεψ' το. Πόσο μαλλί θα βγάλεις;

Σύντροφοι κάθε πολιτικής ιδεοληψίας, κάθε κομματικής ταμπέλας και στάνης - μπέεε! - πέρα και πάνω από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, με ανησυχούν οι ψηφοφόροι-"πρόβατα που έχουν φάει τόσο αριστερό κουτόχορτο κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης ώστε έχουν πάθει εγκεφαλική αχρωματοψία και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το άσπρο από το μαύρο... Αυτοί θα είναι πρωταρχικά υπεύθυνοι για ό,τι χειρότερο μας συμβεί. 

Γι' αυτό άλλωστε ο Τσίπρας μας πάει άρον-άρον σε πρόωρες εκλογές: για να ρίξει τις ευθύνες στο λαό για την επικίνδυνη ανεπάρκειά του.

Πονηρός ο Τσίπρας και φυσικά άνευ αιδούς και τσίπας...
Περισσότερα κατορθώματά του εδώ.