ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Αριστερές νοσταλγίες και κουτοπόνηρες ασάφειες του Μανώλη Γλέζου

Ενώ ο ελληνικός λαός αγωνιά για το τι θα του ξημερώσει και πώς θα επιβιώσει μετά τη λαίλαπα του 3ου μνημονίου, οι τΣυριζαίοι περί τις βΟλευτικές καρέκλες τους μεριμνούν και τυρβάζουν και περί τη χαμένη αντιμνημονιακή παρθενιά τους ως ορειχάλκινα κύμβαλα αλαλάζουν! Για τέτοιο αριστερό "πατριωτισμό" μιλάμε... 
Στην ιστοσελίδα "Κίνηση Ενεργών Πολιτών" είπε χθες τον πόνο του ο Μανώλης Γλέζος και εξέφρασε την ανησυχία και την ευχή του να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση. Προφανώς ο κυρ Μανώλης δεν έχει καταλάβει, ή δεν θέλει να παραδεχτεί, ότι η Αριστερά σαν κυβέρνηση ήδη υπήρξε μια πεντάμηνη παρένθεση. Μετά το μοιραίο όσο και απατηλό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, ο αριστερός (στα λόγια) Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του μεταλλάχτηκαν βίαια σε μνημονιακή κυβέρνηση, δηλαδή σε δεξιά συνιστώσα του (τ)ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.
Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματήστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματήστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.
Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

17 Αυγούστου 2015»  (πηγή

Παρακολουθείστε τώρα το video που ακολουθεί, αλλά μην προσπαθήσετε να βγάλετε λογικό συμπέρασμα από τις αριστερές φαντασιώσεις, αντιφάσεις και κουτοπονηριές του Μανώλη Γλέζου διότι κινδυνεύετε ν' αρχίσετε να παραμιλάτε.