ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Οι Έλληνες "διακρίνονται" στην απάτη και στις ΗΠΑ!

Κι άλλο χοντρό σκάνδαλο στο ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης, με ανάμιξη ''παραγόντων της Ομογένειας''

'Αγνωστο στην Ομογένεια ''ΙΔΡΥΜΑ'' για παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΥASA δηλ. Young Adults with Special Abilities) και πολύ χρήμα, απασχολεί την Δικαιοσύνη, μετά από αγωγές μεταξύ μελών του και βαριές κατηγορίες για ''κλεψιές-απάτες''.

Ως ''προεδρεύοντα'' (τιμητικά) είχε τον γνωστό από το πρόσφατο σκάνδαλο στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, πρώην μητροπολίτη Παΐσιο. 

Ως μέλη εμφανίζονταν ''κορυφαίοι παράγοντες της Ομογένειας'' Αστόριας Νέας Υόρκης, μεταξύ αυτών ως αντιπρόεδρος, ο παντός καιρού και σκανδάλου... Dr.(!!!!!!) Πέτρος Γαλάτουλας (τώρα πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης), ο τώρα γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας, πρώην μέλη του Συμβούλιου Ομοσπονδίας, πρόεδροι ομογενειακών συλλόγων, ο πρώην πρόεδρος της πανΜακεδονικής, μία δημοσιογράφος κ.ά. Μαζί και ο τώρα μητροπολίτης στην Σουηδία Κλεόπας (Στρογγύλης).  (kalami.net/)