ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ θέλουν τον Τσίπρα πρώτο κόμμα!

Φως-φανάρι! Αν δεν ήθελαν τον Τσίπρα για αυριανό πρωθυπουργό, θα κατέβαιναν στις εκλογές ως ενιαίο κόμμα ώστε να βγουν πρώτοι και να καρπωθούν το ξορκισμένο μπόνους των 50 εδρών. Δεν το έκαναν όμως, και ούτε καν το συζήτησαν, διότι φοβούνται το "πολιτικό κόστος" του να βγάλουν το φίδι (3ο μνημόνιο) του ΣΥΡΙΖΑ από την τρύπα, ενώ κύριος στόχος τους δεν είναι η σωτηρία της πατρίδας αλλά το αρχηγιλίκι τους με τη διάσωση των κομματικών τους μαγαζιών. 
Γι αυτό, κι ενώ οι νεοφιλελεύθερες και μνημονιακές ιδεοληπτικές διαφορές τους είναι δυσδιάκριτες έως ανύπαρκτες, επιμένουν να διατηρούν περιχαρακομμένες τις στάνες τους και να εξαπατούν τους οπαδούς-ψηφοφόρους με την ευνουχισμένη κρίση και την ασθενή μνήμη ότι τάχα διαφέρουν μεταξύ τους. Ακόμα και η Φώφη Γεννηματά, έβγαλε από τη θήκη το κομματικό μαχαίρι και επιτίθεται αμείλικτα στην πρώην κυβερνητική εταίρο του πνέοντος τα λοίσθια ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, καλώντας σε συστράτευση ακόμα και το πτώμα-κώμα του ΚΙΔΗΣΟ!

Όσο για τον ΤσιπροΣΥΡΙΖΑ, του οποίου το 3ο μνημόνιο αποδεικνύεται, δυστυχώς, πολύ σκληρότερο των προηγουμένων, διακηρύττει αλαζονικά ότι δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με κανένα από τα κόμματα που έβαλαν πλάτη για να το περάσει! Για τέτοια αλαζονεία και εκβιασμό των ψηφοφόρων μιλάμε! 

Πείτε μου παρακαλώ αν ο Τσίπρας διαθέτει πια ίχνος τσίπας. Μετά τις τρομακτικές κωλοτούμπες του και την αθέτηση όλων των υποσχέσεων που έδινε κατά την προεκλογική περίοδο, κι ενώ αιφνιδίασε τους πολιτικούς αρχηγούς με τις πρόωρες εκλογές - κάτι που τους είχε υποσχεθεί στο γεύμα του ΠτΔ στις 24/07/2015 ότι δεν θα κάνει -, τώρα ο ξεδιάντροπος αρχιψεύτης μας εκβιάζει ότι αν δεν του δώσουμε αυτοδυναμία, για να εφαρμόσει όλα εκείνα που καταριόταν και ξόρκιζε, δεν θα συνεργαστεί με άλλα κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης και άρα θα έχουμε ακυβερνησία. Το άκρον άωτον της φασιστικής νοοτροπίας και της πολιτικής ατιμίας!

Το παίζει μάλιστα και μεταρρυθμιστής, υποσχόμενος ότι μετά τις εκλογές, κι αφού καρπωθεί για δεύτερη φορά το ξορκισμένο από τον ίδιο μπόνους του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου, και μη έχοντας πλέον καμία προοπτική επανεκλογής ως πρώτο κόμμα, θα φέρει νομοσχέδιο για την Απλή Αναλογική - που είχε υποσχεθεί ότι θα έφερνε αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου -, ώστε να αποκλείσει μελλοντικά την αυτοδυναμία από τη ΝΔ!

Καλά να πάθουν, αφού πονηρά σκεπτόμενοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν είχαν καθιερώσει την Απλή Αναλογική οι ίδιοι πολλά χρόνια πριν. Αν το είχαν κάνει, μαζί με την ψήφιση νόμου εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από το λαό, η χώρα θα είχε αποφύγει πάμπολλα δεινά. 
Κατ' αρχήν δεν θα είχε επιβάλλει εκβιαστικά πρόωρες εκλογές το 2009 ο εφιάλτης Γιωργάκης Παπανδρέου, ανακόπτοντας βίαια το πρόγραμμα ήπιας προσαρμογής του Κώστα Καραμανλή και παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία της χώρας στην Τρόικα και το λαό στα μνημόνια της αέναης και χωρίς προοπτική σκληρής λιτότητας. Και φυσικά δεν θα είχε επιβάλλει με τον ίδιο εκβιαστικό τρόπο πρόωρες εκλογές ο αδίστακτος Αλέξης Τσίπρας τον Ιανουάριο του 2015.

Κοντολογίς, για ό,τι ολέθριο έχει συμβεί στη χώρα τα τελευταία 6 χρόνια, υπεύθυνοι με πράξεις και παραλείψεις είναι πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως η ΝΔ. Αυτοί παρέδωσαν τη χώρα στον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα για να της δώσει τη χαριστική βολή...