ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Στηρίζει ο Ψυχάρης τον "κατατρεγμένο" Αλέξη Τσίπρα!«Στην υπηρεσία του Αλέξη Τσίπρα έχουν μπει τις τελευταίες ημέρες τα έντυπα του μεγαλοεκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Στον αγώνα για την επανεκλογή του Τσίπρα στην πρωθυπουργία ξεχωριστό ρόλο διαδραματίζουν τα Νέα που από τη μία στηρίζουν τον επικεφαλής του Σύριζα και από την άλλη ασκούν σκληρή κριτική σε όσους διαφωνούν με τις επιλογές και το μνημόνιο που υπερψήφισε ο απελθών πρωθυπουργός. 
Το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων είναι χαρακτηριστικό και συνάμα αποκαλυπτικό: "Μόνος εναντίον όλων" είναι ο κύριος τίτλος της ναυαρχίδας του Σ. Ψυχάρη.
Στον υπότιτλο δε η (όψιμη) στήριξη του συγκροτήματος ΔΟΛ ξεπερνά τόσο την Αυγή, όσο και τη… νέα Αυριανή, που ως γνωστόν στηρίζουν (τυφλά) Τσίπρα: "Το στοίχημα της αυτοδυναμίας σε μια καθαρά προσωπική κίνηση που είναι η τελευταία σφυριά στο ελληνικό πολιτικό κατεστημένο από τα αριστερά έως τα δεξιά", γράφει η εφημερίδα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η στήριξη Ψυχάρη "επισφραγίστηκε" σε συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες ο Αλ. Τσίπρας με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ».(πηγή)

*****
«Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τον διαπλεκόμενο, πάει για την αυτοδυναμία για να δώσει την τελευταία σφυριά σε αριστερό και δεξιό πολιτικό κατεστημένο...
Η Μνημονιακη στροφή Τσίπρα είναι που έχει συγκινήσει τον κάθε Ψυχάρη, και αυτό πρέπει αν το δουν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ!» (πηγή)

*****
«Το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων να βγει έγχρωμη φωτοτυπία και κάθε φορά που Συριζαιος θα λέει για χτύπημα στην διαπλοκή, η αντιπολίτευση να το σηκώνει στις κάμερες στα πάνελ. Το ίδιο με όλα τα προεκλογικά τουιτ του Τσίπρα. 
Πλαστικοποιημενη φωτοτυπία σε Α3 και στις κάμερες. 
Με χιούμορ θα αποδομηθεί ευκολότερα ο Μεγάλος Ηγέτης που τον καταπιέζει η Ζωή και κινδυνεύει να ξαναβγάλει έρπη!» Manos Epitropakis

*****
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα στο video που ακολουθεί: