ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Κι άλλα απόβλητα του ΠΑΣΟΚ πιάνουν ουρά για ΣΥΡΙΖΑ!


Όπως ακούσατε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ο Τσίπρας δήλωσε ότι δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά. (Ούτε με ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ) 
Συνεχίζει όμως να συλλέγει όλους πρώην Πασόκους που νοστάλγησαν την καρέκλα της εξουσίας και σπεύδουν να βρουν πολιτική στέγη στο ψευτοαριστερό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, αφού δεν βλέπουν μέλλον στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης. 
Σου λένε, εδώ ο Τσίπρας υπουργοποίησε τον πρώην αντιμνημονιακό Πασόκο, και δυστυχώς τυφλό, Π. Κουρουμπλή κι εμάς δεν θα υπουργοποιήσει τώρα που έγινε και ο ίδιος μνημονιακός;
Μιλάμε για τον απόλυτο πολιτικό αμοραλισμό κι από τις δυο πλευρές... Πρόκειται για παλιάτσους της πολιτικής. Αηδιάζω με τα καμώματά τους...
«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέσσερις υπουργοί του ΠΑΣΟΚ (οι 3 του Σημίτη!) θέλουν να κατέβουν με τον ΣΥΡΙΖΑ... 
Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr, τέσσερις (Σχ. σ.: ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ) υπουργοί της περιόδου ΠΑΣΟΚ (οι τρεις εκ των οποίων "δημιουργήματα" του Κ. Σημίτη) βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πρόκειται για: τον Νίκο Χριστουδουλάκη, υπουργό Οικονομίας επί Σημίτη, αν και ορισμένοι τον θέλουν να συνομιλεί και με το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη. 

Τον Δημήτρη Ρέππα, κυβερνητικό εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Σημίτη που μεταπήδησε στη συνέχεια στον Γ. Παπανδρέου. 

Την Μιλένα Αποστολάκη που έγινε βουλευτής και υφυπουργός από τον Κ. Σημίτη το 2000. 

Το τέταρτο πρόσωπο είναι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που θήτευσε υπουργός επί Γιώργου Παπανδρέου, στη συνέχεια διαφώνησε και παραιτήθηκε, ενώ στις προηγούμενες εκλογές ναυάγησε η προσπάθεια για συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των τότε εσωτερικών αντιδράσεων».

Βρε τους γυρολόγους! Νυν και αεί υπέρ πάντων η καρέκλα τους! Είναι πολλά τα λεφτά των βΟλευτών ΟΕΟ! 
Να χ@σω τη δημοκρατία που μας ξεπούλησε αντί πινακίου φακής...