ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Όλοι δουλεύουν για τη... Χρυσή Αυγή

«ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 6%

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ... ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ 

ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εμείς στο Fimotro είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρουσιάζουμε τα πραγματικά στοιχεία που βρίσκουν οι δημοσκόποι και όχι τα στοιχεία που βγάζουν "πειραγμένα" για... πολιτικές σκοπιμότητες και λόγους που ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ΌΛΟΙ, μα όλοι οι δημοσκόποι βρίσκουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Και όχι μόνο την "συναντάνε" σε όλες τις τηλεφωνικές τρίτο κόμμα, αλλά εντοπίζουν στις μετρήσεις ότι με διαφορά τρίτο κόμμα πλησιάζοντας διψήφια ποσοστά!

Σας θυμίζουμε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 καμία δημοσκόπηση δεν τις έδινε οριακό προβάδισμα για την τρίτη θέση. Όλες έδειχναν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και καμία την Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Γιατί θα συμβεί; Είναι πολύ απλό:

1. Στις εκλογές του Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή πήγε σε εκλογές με προφυλακισμένους σχεδόν όλους τους βουλευτές μαζί και τον αρχηγό της. Σε αυτές τις εκλογές όλοι θα είναι έξω!

2. Στις εκλογές του Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή κατέβηκε στις εκλογές με τη... στάμπα της εγκληματικής οργάνωσης. Σε αυτές τις εκλογές και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η δίκη δεν... παίζει αυτό, άσχετα ποια θα είναι η δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση.

3. Στις εκλογές του Ιανουαρίου με τα σόου των προφυλακίσεων των μελών της Χρυσής Αυγής το πολιτικό περιβάλλον δεν ήταν θετικό. Σε αυτές τις εκλογές η έξαρση του μεταναστευτικού αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής.

4. Στις εκλογές του Ιανουαρίου λόγω των προφυλακίσεων η Εκκλησία και τα μοναστήρια απέφευγαν να δίνουν καθαρή γραμμή υπέρ της Χρυσής Αυγής. Σε αυτές τις εκλογές μαθαίνουμε ότι πέφτει... κανονική γραμμή ακόμα και από τους παλαιοημερολογίτες που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν τους ΑΝΕΛ!

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι δημοσκόποι που βλέπουν άνετα την τρίτη θέση με ποσοστά κοντά στο 10% για το κόμμα του Μιχαλολιάκου θα δικαιωθούν 100%...»

Fimotro