ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Ενημέρωση ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει πρόωρων εκλογών

Επειδή επαπειλούνται νέες πρόωρες εκλογές από τον Αλέξη Τσίπρα, αυτουργό των capital controls (ο Βαρουφάκης απλά υλοποιούσε τις εντολές του - “Honey, I shut the banks.”), με στόχο ν' αναδειχτεί κυρίαρχος του εσωκομματικού παιχνιδιού, κι ας γίνουν όλα ρημαδιό στη χώρα, χρήσιμο είναι οι επίδοξοι ψηφοφόροι του de facto διασπασμένου (τ)ΣΥΡΙΖΑ, μαζοχιστικοί fans του Αλέξη, παλιοί και καινούργιοι (διότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά), να γνωρίζουν ή να ξαναθυμηθούν ποιοι έκλεισαν τις τράπεζες και έδωσαν τη χαριστική βολή στην οικονομία:

Να τι έγραψε το site Bankingnews στις 24/07/2015:

Οι μάσκες έπεσαν – Τα capital controls δεν τα επέβαλε η αιμοσταγής ΕΚΤ αλλά ήταν ντροπιαστικό ελληνικό σχέδιο

Η προπαγάνδα, η παραπλάνηση και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια και αποκαλύπτονται..... Οι μάσκες έπεσαν.
Η αριστερή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούσε όλο αυτό τον καιρό να πείσει την ελληνική κοινωνία ότι η κακή η αιμοσταγής ΕΚΤ, επέβαλε τα capital controls στις ελληνικές τράπεζες και ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ευθύνεται γι΄ αυτή την ντροπιαστική και εξευτελιστική διαδικασία.


Η άμοιρη ελληνική κυβέρνηση ήταν θύμα των αιμοσταγών ορέξεων της ΕΚΤ...αυτό υποστήριζε η ελληνική κυβέρνηση.

Όλη η προπαγάνδα είχε εστιαστεί ότι η ΕΚΤ ευθύνεται ενώ η ελληνική κυβέρνηση είναι το θύμα των αιμοσταγών κεντρικών τραπεζιτών.


Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει ότι τα capital controls δεν επιβλήθηκαν από την ΕΚΤ αλλά ήταν αποκλειστικό δημιούργημα της ελληνική κυβέρνησης.


Σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση της αριστεράς, που κατά τα άλλα κόπτεται για την κοινωνική δικαιοσύνη.


Οι δηλώσεις Γιάννη Πανούση του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη ότι τα capital controls στις τράπεζες επιβλήθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση καθώς γνώριζε η κυβέρνηση ότι με το δημοψήφισμα….η επόμενη εξέλιξη ήταν περιοριστικοί όροι έρχεται να αποδείξει το προφανές και αυτονόητο.


Τα capital controls ήταν ελληνικό σχέδιο της κυβέρνησης της αριστεράς.


Ήταν ντροπιαστικό σχέδιο σε πλήρη γνώση της ελληνικής κυβέρνησης.


Δεν θα μπορούσε όμως η πραγματικότητα να είναι διαφορετική;


Η ΕΚΤ είχε μέχρι το δημοψήφισμα και προ της επιβολής των capital controls, είχε χρηματοδοτήσει με 125 δισεκ. ευρώ ρευστότητα τις τράπεζες ενώ κατείχε και 27 δισεκ. ομολόγων από το 2012 προ του PSI+. 

Δηλαδή οι αιμοσταγείς κεντρικοί τραπεζίτες είχαν χορηγήσει, χρηματοδοτήσει ή στηρίξει με 152 δισεκ. τράπεζες και Ελλάδα δηλαδή είχαν βοηθήσει την Ελλάδα με ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 85% του ΑΕΠ. 
Οι αιμοσταγείς τραπεζίτες λοιπόν αποδείχθηκαν γαλαντόμοι καθώς δεν μπορεί κάποιος να θέλει την καταστροφή της Ελλάδος και ταυτόχρονα να χρηματοδοτεί με 152 δισεκ. τράπεζες και Ελλάδα.

Η αριστερή προπαγάνδα έχει καταρριφθεί, η αριστερά στην Ελλάδα από απρονοησία επέβαλε capital controls και η αριστερά στην Ελλάδα επέβαλλε τα 60 ευρώ την ημέρα.


Άφρονες πολιτικές, άφρονων πολιτικών, προπαγάνδισαν εις βάρος της ΕΚΤ, την στιγμάτισαν ως την μιαρή κεντρική τράπεζα που χτυπάει το άμοιρο ελληνικό κράτος.


Η προπαγάνδα, η παραπλάνηση και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια και αποκαλύπτονται.