ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η Αριστερά τις ιδέες της τις έχει για το πόπολο, όχι για τον εαυτό της!

Πουτάνα Αριστερά...

Στη σχολή Χιλλ!
Μάλιστα στη σχολή Χιλλ, το παλαιότερο και ενδοξότερο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της νεώτερης Ελλάδας, στο οποίο έχουν φοιτήσει οι μισοί γόνοι της εντόπιας πλουτοκρατίας, από την εποχή του Όθωνα και δώθε [οι άλλοι μισοί έχουν περάσει από το αμερικάνικο κολέγιο..."

Κι όταν μιλάμε για σχολή Χιλλ, να καταλαβαινόμαστε. 
16.000 εβρόπουλα το χρόνο για τα καμάρια της Περιστέρας.
Ποιανής Περιστέρας; 
Μα της κυρίας του Κυρίου, που λίγο καιρό πριν δεν ήταν κυρία αλλά συντρόφισσα κι ο κύριος δεν ήταν Κύριος αλλά ένα παιδί του λαού ονόματι Αλέξης. 
Σύντροφος Αλέξης...

Αμ΄ τι;
Σιγά ρε κορόιδα μην στείλει ο τσιπρουλίνος τα παιδιά του στο δημόσιο σχολείο, να μαθαίνουν "πι-πι, το πιπί" αντάμα με τ' αλβανάκια και τα κογκολεζάκια.
Άσε που θα ρθει ο Κουράκης και θα του καταργήσει την αριστεία, βάνοντας στην ίδια σειρά το τούβλο που μετράει με τα δάχτυλα, με το αστεράκι το οποίο πιάνει πουλιά στον αέρα.
Διότι η Αριστερά, κυρία μου, τις ιδέες της τις έχει για το πόπολο, όχι για τον εαυτό της
Κι όταν τους ακούς να σου μιλάνε για "ανθρωπιστική εκπαίδευση με προοδευτικό πρόσημο", εννοούν απλώς ότι θα παράγουν αγράμματους, για να τους χειραγωγούν εύκολα οι μηχανικοί του mind control.

Για να υπάρχουν όμως οι πάσης φύσεως ανθρωποβοσκοί, που κατευθύνουν τα κοπάδια, σαν τον κύριο της κυρίας [και πρώην συντρόφισσας] πρέπει να υπάρχουν σχολεία σαν το Χιλλ, που θα τους κατασκευάζουν. Και σ' αυτά τα σχολεία δεν χωράνε κουρακιές και μπαλταδιές και άλλες αριστερές μαλακίες.
Στα σχολεία που πάει τα παιδιά της η κυρία του κυρίου τσιπρουλίνου, και αριστεία υπάρχει και βαθμολογία υπάρχει και αυστηρότης υπάρχει και το αλβαναριό δεν επιτρέπεται να μπει μέσα ούτε για κατούρημα.

16.000€ το χρόνο, λοιπόν. Δεκάξι χιλιάρικα το χρόνο, για να μην έχει το παιδάκι της κυρίας πρώην συντρόφισσας τη μοίρα που θα έχει το δικό σου παιδάκι.
Το οποίο βεβαίως είναι αναγκασμένο να υποστεί τις εκπαιδευτικές τερατωδίες της Αριστεράς και να μαθαίνει ότι η επανάσταση του 1821 έγινε από το τότε προλεταριάτο, για να βγει κάποτε ο σύριζα και να δικαιώσει! Tragik!

Κι άντε να δεχτώ εγώ ότι ο κύριος και η κυρία τσιπρανδρέου δεν μπορεί να στέλνουν τα καμάρια τους στο ίδιο σχολείο που πήγαινε ο Ζυλιέν ή ο Ατεντοκούμπο. Τι σκατά;
Συριζαίοι είναι οι άνθρωποι, όχι αραπάδες. Και τι συριζαίοι, δηλαδή; Ζεύγος μεγαλοαστών που μεταλλάχθηκε σε πρωθυπουργικό ζεύγος.
Κι ούτε είναι σωστό να πηγαίνει το παιδί της Περιστέρας στο δημοτικό της Κυψέλης, ενώ το παιδί του Βαγγέλα να έχει βγάνει τον Κωστέα-Γείτονα. Ξεφτιλιζόμεθα και πολιτικώς, δηλαδή...

Αλλά, από πού κι ως πού, κυρά μου, θέλεις σώνει και καλά να το κρατήσεις μυστικό;
Αφού σ' όλη σου τη ζωή αυτό σε έκαιγε. Να γίνεις "κυρία" σαν την κυρία μαμά σου και να κυκλοφορείς στα σαλόνια, πρώτο τραπέζι πίστα.

Θες να μας το κρατήσεις τώρα και μυστικό, ότι τα παιδιά σου τα πηγαίνεις στα άντρα της πλουτοκρατίας; Γιατί εσύ δηλαδή, τι είσαι; Εργάτρια;
Κλάσανε οι εργάτες και βγήκανε οι τσιπρανδρέοι...

Διότι διαβάζω τώρα στο "Πρώτο Θέμα", ότι η σχολή Χιλλ εκβιάζει με εξώδικο τον γονέα που έβγανε τις φωτογραφίες της Περιστέρας από τη σχολή, να πάρει το δικό του παιδάκι και να πάει να ψάξει αλλού για σχολείο!

Επειδή, λέει, δεν επιτρέπεται να τραβάει φωτό από τους γονείς στη σχολή, καθότι μπορεί να παραβιαστούν τα προσωπικά τους δεδομένα!!!

Δεν μας χέζετε ρε, γραμματείς και συριζαίοι;

Ποια προσωπικά δεδομένα και τσιπρουλιές; Για δείτε την φωτό από κάτου...
Όλες οι κυρίες τραβούσανε φωτό από τον αγιασμό για να έχουν να καμαρώνουν τα καμάρια τους.
Ο συγκεκριμένος γονέας σας πείραξε; Που επιπλέον είναι και επαγγελματίας φωτορεπόρτερ κι είπε να βγάνει κι αυτός ένα μεροκάματο [αμ' πώς θα πληρώσει τη σχολή Χιλλ;]

Ορίστε! 
Η κυρία πλάι στην κυρία του κυρίου τραβάει φωτογραφίες. 
 Αυτή δηλαδή δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των άλλων κυριών; 
Α, πάρτε μάτι και την κουκλάρα την Κινέζα στο βάθος... 
Ο άντρας της προφανώς θα είναι γενικός κομισάριος των κινεζάδικων...

Κατάλαβες κυρία μου; Η πρώην συντρόφισσα και νυν κυρία Περιστέρα πήγε και ξέχεσε τον διευθυντή του Χιλλ, επειδή βγήκε στη δημοσιότητα ότι δεν γουστάρει να πανε τα παιδακια της στα μπουρδελα τα δημοσια σχολεια, οπως τα καταντησαν αυτη και ο αντρας της. Και θα την πληρώσει τώρα αυτός που αποκάλυψε την αληθεια. Ο φωτογραφος...

Μωρέ καλά το έλεγε η γιαγιά μου, η Άννα, που ήταν σοφή γυναίκα. 
- Η παλιά πουτάνα αγόρι μου, κρύβει και το σκατό της...

Πουτάνα αριστερά...
Τέτοια ήσουνε παντα, μωρή σκρόφα.
Από μυστικό σε μυστικό κι από βρωμιά σε βρωμιά.
Να μην μάθει ο κοσμάκης τι απέγινε ο Τρότσκι,
να μην βγει στη φόρα ποιοι φάγανε τον συνταγματάρχη Ψαρρό,
να μην πολυκυκλοφορήσει ότι η Παπαρήγα πήγαινε το παιδί της στο Αμερικάνικο Κολέγιο,
να μην ακουστεί πώς ξεπουλήθηκε ο 902,
να μην συζητηθεί πού πήγαιναν τα ρούβλια του Μπρέζνιεφ,
να μην καταλάβει το πόπολο που πήγε το ΌΧΙ ,
να μην το ένα, να μην το άλλο...
ούτε η χειρότερη τσούλα, μωρή, δεν κρύβει με τόση επιμέλεια το σκατό της..

Απ όπου και να την πιάσεις την Αριστερά, κυρία μου, στο λέω να το ξέρεις: θα λερωθείς.
Είναι σαν το κάρβουνο ένα πράγμα...
Και να σου πω και κάτι ακόμα;
Οι χειρότεροι δεν είναι αυτοί οι από πάνω, σαν τον τσιπρανδρέου και την κυρά του. Αυτοί μεγαλοαστοί ήσαντε και μεγαλοαστοί παραμένουν.
Τρακαδόροι, χαραμοφάηδες, καραγκιόζηδες, κρατικοδίαιτοι και παιδιά του κομματικού σωλήνα. 
Δουλειά τους είναι να δουλεύουν το πόπολο και να τρωγοπίνουν εις υγείαν των κορόιδων.
Όχι, κυρία μου... Δεν είναι αυτοί οι χειρότεροι.

Οι χειρότεροι είναι οι σάπιες ψυχές των οπαδών τους, που ξέρουν πολύ καλά το τι σόι κουμάσια πάνε και ψηφίζουν αλλά το κάμουν εν πλήρει γνώση, διότι σου λένε: από τον γκαγκστερισμό των μεγάλων, πέφτει και κάνα ψίχουλο σε μας τους μικρογκάγκστερς...

Κατάλαβες τώρα κυρία μου;
Σιγά μην δεν ξέρουν οι καθαρίστριες πόσο κάθαρμα είναι ο πάσα ένας κατρούγκαλος που ανεβάζουν στην εξουσία. Αλλά τον ανεβάζουν γιατί, από τη βρωμιά αυτουνού, θα τσιμπήσουν κι αυτές μία θεσούλα στο δημόσιο [για να σελεμίζουν και τα απορρυπαντικά].
Τέτοια λοιπόν ήταν, είναι και θα είναι η Αριστερά.
Σαν τις παλιές πουτάνες, που όταν γίνουν κυρίες κοιτάνε πώς να κρύψουν και το σκατό τους.
Μοναχά που η στάμπα της πουτανιάς, τους μένει καρφωμένη στο κούτελο.
Διότι, με το συμπάθειο κυρία μου,  πουτάνα δεν γίνεσαι. Πουτάνα γεννιέσαι...

Πάρτε τώρα και το εξώδικο της σχολής Χιλλ για να καταλάβετε με τι σόι πουτάνες έχουμε να κάνουμε... 

(πηγή)

**************************************************************************************
Του Πέτρου Συναδινού
ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ
«Προέρχομαι από μια προοδευτική οικογένεια, προσηλωμένη στην Δημοκρατία και στο κοινωνικό σύνολο.
Πίστεψα στην ιδεολογική πλατφόρμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Χωρίς ακρότητες και με συνέπεια.
Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο και τα παιδιά μου τα έγραψα σε δημόσιο σχολείο.
Αναγκάστηκα να τα πάρω από την Δημόσια εκπαίδευση, όταν ο Τσίπρας και οι ομοϊδεάτες του, με το σύνθημα "κάτσε καλά Γεράσιμε", έκλεισαν  τα σχολεία για έναν μήνα. Ασήμαντο διάστημα για μια πολιτική εκστρατεία, πολύτιμες ώρες που αποσυντόνισαν την αγωγή των παιδιών που είχαν, όλα, όνειρο ανωτάτων σπουδών.
Ως πρωθυπουργός, ο Τσίπρας και οι αρμόδιοι υπουργοί του, κατακεραύνωσαν τα ιδιωτικά σχολεία. Αφαίρεσαν από το Δημόσιο πανεπιστήμιο κάθε κίνητρο προόδου, επανέφεραν τους αιώνιους φοιτητές, αφαίρεσαν κάθε διαδραστική ψηφιακή σύγκλιση, επιστρέφοντας στη λογική του μαυροπίνακα και ταυτόχρονα, ο ιδεολόγος πρωθυπουργός έγραψε τα παιδιά του, εκεί που τα έγραψα κι εγώ, για να αποφύγει περιπέτειες, στην σχολή Χιλλ!
Κύριε πρωθυπουργέ, καλώς ήρθατε στον Σύλλογο αποφοίτων Χιλλ. Εκεί, ελπίζω να τα πούμε ένα χεράκι και δια ζώσης.»