ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Να τελειώνουμε με τις Εκλογές χωρίς δημοκρατία!


Μιλάμε για εκλογές-έσχατο εμπαιγμό του ελληνικού λαού, αφού όλα είναι προαποφασισμένα έξωθεν και άνωθεν για εμάς. Μέχρι και ο καιρός της Ελλάδας έγινε έξω φρενών και επέπεσε επί δικαίων και αδίκων καταστρέφοντας ανελέητα κόπους μιας χρονιάς των "προνομιούχων"(κατά τους κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες) αγροτών.
Δίχως άλλο, η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια έχει αρνητικές επιπτώσεις και στον καιρό. Μην το γελάτε! Κατά πάσαν πιθανότητα, ο Δίας, θεός του ουρανού και του κεραυνού κατά την ελληνική Μυθολογία, εξοργίστηκε με τη μνημονιακή συγκυβέρνηση-μαριονέτα του 22,15%  (τους ψήφισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι και το συγγενολόι τους για να κοιμούνται ήσυχοι!) και ξέσπασε μετά μανίας πάνω στην ελληνική γη, θέλοντας ίσως να μας προειδοποιήσει για τα θλιβερά επερχόμενα.

Αλήθεια ρε πατριώτες, εθνικιστές, διεθνιστές, και λοιποί υποκριτές καραδημοκράταροι, τι μας χρειάζονται 300 ακριβοπληρωμένοι βΟλευτές όταν δεν έχουν νομοθετικό αντικείμενο; Για να ψηφίζουν τα προαποφασισμένα; Μα είναι γνωστό πλέον ότι βρέξει-χιονίσει θα τα ψηφίζουν, αφού το Κυνοβούλιο - πλην Χ.Α. και ΚΚΕ - είναι ορκισμένα μνημονιακό.

Ή μήπως τους θέλουμε για να διορίζουν τους κολλητούς, κουμπάρους, γκόμενους ("συντρόφους" επί το προοδευτικότερον), γκόμενες, συγγενείς και φίλους;
Ή μήπως ηδονιζόμαστε όταν συναλλάσσονται με το αζημίωτο με τους διαπλεκόμενους εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες, εργολάβους και καναλάρχες,  κι όταν απαλλάσουν φοροφυγάδες;

Τι διάολο το χρειαζόμαστε όλο αυτό το χρυσοπληρωμένο κυνοβΟλευτικό κηφηναριό, που έτσι κι αλλιώς είναι υπεράριθμο;

Επιτέλους! Να πέσουν οι μάσκες της υποκρισίας! Νισάφι πια με τα προσχήματα ότι τάχα έχουμε δημοκρατία. Ας έρθουν οι Γερμανοί να αναλάβουν τα Υπουργεία μας αφού οι δικοί μας είναι άχρηστοι και μόνο νέα χρέη προσθέτουν στα παλιά. Να τεθεί τέρμα στις εκλογές και τα δημοψηφίσματα που γίνονται για λαϊκή κατανάλωση και με την κατάλληλη "επεξεργασία" των ψηφοφόρων από τα ΜΜΕ. Μας στοιχίζουν πάρα πολύ, όταν μάλιστα γίνονται κάθε δυο τρεις μήνες, και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

Μέχρι και η Χούντα του Παπαδόπουλου είχε διορίσει ως μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Νομοθετικής Εργασίας» - ένα είδος «κοινοβουλίου» - μόνο 60, δηλαδή το ένα πέμπτο των σημερινών βΟλευτών. 
Και σήμερα μια χούντα μας κυβερνάει, και μάλιστα όχι ντόπια - πού τέτοια τύχη! -  αλλά ξένη και δη Γερμανική. Τι μας χρειάζεται λοιπόν όλο αυτό το σκυλολόι των 300 βΟλευτών χωρίς αντικείμενο εργασίας;

Να τελειώνουμε λοιπόν με τα καραγκιοζιλίκια των εκλογών και τις θεατρικές παραστάσεις των 300 στο Κυνοβούλιο. Όσο πιο σύντομα τελειώσουμε με δαύτους, τόσο καλύτερα για τον έτσι κι αλλιώς ανυπεράσπιστο λαό.