ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στημένη μεθοδολογία η χρεοκοπία της Ελλάδας και τα Μνημόνια


«ΣΟΚ! Έκρυψαν πλεονάσματα για να χρεωκοπήσει η Ελλάδα

Καταπέλτης για τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, η αναίρεση της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου όπως και για όσους οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια και τα τεράστια χρέη. 

Στημένη μεθοδολογία υπήρξε, όπως προκύπτει από την έκθεση της δικαστικής λειτουργού. Απέκρυβαν πλεονάσματα από δημόσιους οργανισμούς και έτσι η χώρα αποκλείστηκε από τις διεθνείς αγορές ενώ διογκώθηκε και ο δανεισμός μας. 
Σε δίκη θα παραπεμφθούν, όπως όλα δείχνουν, για ψευδή επιβεβαίωση και βλάβη για το ελληνικό δημόσιο ενώ θα διερευνηθούν και τα εξής:

- Η σύνδεση της αλλοίωσης του ελλείμματος με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, τα επιπλέον τοκοχρεολύσια ύψους 210 δισεκατομμυρίων και οι ζημιές των ασφαλιστικών ταμείων από το PSI. 

- Το περίφημο swap της Goldman Sacks που δομήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη για να μπούμε στην ΟΝΕ. Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που διαθέτει η Δικαιοσύνη, από καταθέσεις μαρτύρων, και αναμένεται "σεισμός" στο πολιτικό σύστημα.

Τέλος, ένα από τα στοιχεία είναι ότι για να επιτευχθεί από τον κύριο Γεωργίου και τους υπόλοιπους η αλλοίωση των στοιχείων απέκρυβαν τα πλεονάσματα 500 οργανισμών του δημοσίου!»

(πηγή)

Περισσότερα στο Mikroskopio