ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κράτος που δεν είναι Κράτος Δικαίου είναι κατασκεύασμα μιας ληστρικής συμμορίας

Βουλευτικές εκλογές της 20.09.2015!
Δεν πάει άλλο… ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

«Ένα κράτος όταν δεν αυτοπροσδιορίζεται με την Δικαιοσύνη του, δηλαδή όταν δεν είναι κράτος Δικαίου, δεν διαφέρει σε τίποτε από ένα κατασκεύασμα μιας ληστρικής συμμορίας.

Εάν ο σημερινός Ρωμιός παραιτηθεί, όπως τουλάχιστον φαίνεται, της ελευθερίας του, θα παύσει να έχει την ιδιότητα του ανθρώπου που πιστεύει στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ευτυχώς η αρχαία Ελλάδα με τα διδάγματα και το παράδειγμά της εξακολουθεί να είναι παρούσα και εμψυχώνει, διαπαιδαγωγώντας ένα μέρος των Ρωμιών και τους Έλληνες εκτός του εγκληματικού κρατιδίου της Ρωμιοσύνης, με τις ανώτερες ηθικές αξίες της. 
Αν η σημερινή πολιτική ελευθερία στο εγκληματικό κρατίδιο της Ρωμιοσύνης δεν είναι παρά μια ουτοπία, υπάρχουν άλλες, βαθύτερες ιδέες και αξίες που πρέπει Ρωμιοί και οι ακόμη Έλληνες να υπερασπιστούν, όπως αυτή της "ελεύθερης σκέψης" που είναι η πλέον απαράγραπτη. 

Αυτήν θέλει ο διεθνής πολιτικός σιωνισμός και τα εγχώρια τσιράκια του όλων σχεδόν των κομματικών αποχρώσεων με τον δήθεν αντιρατσιστικό νόμο (αντισημιτικο!), με τα σημερινά ρεύματα οικονομικών μεταναστών και δήθεν προσφύγων που έχουν ανάγκη ασυλίας αλλά και με την λογική του Μόργκενστερν (τίποτε δεν μπορεί να είναι που δεν επιτρέπεται να είναι!) να την βάλουν στον γύψο.

Όλα σχεδόν τα κομματικά κατασκευάσματα του κρατιδίου της Ρωμιοσύνης εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα των τοκογλύφων του διεθνούς πολιτικού σιωνισμού και εκτελούν τις προσταγές για τις δήθεν τόσο αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, που δεν είναι τίποτε άλλο από την τσιμεντοποίηση στην χώρα μας της σκλαβιάς και της δουλοπαροικίας…

Χωρίς μια δυναμική αντίδραση του λαού της, η χώρα μας έχει δυο δρόμους να διαλέξει: Αυτόν της Ερήμου που οδηγεί στον θάνατο ή της Ζωής που οδηγεί στην Δουλεία! 

Ποιος κοροϊδεύει ποιον λοιπόν; Με την εφαρμογή από την 21.09.2015 του τρίτου Μνημονίου που ξεπλύθηκε ήδη στην "αριστερή συριζική κολυμβήθρα του Σιλωάμ" δεν θα μείνει στο άχρηστο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης τίποτε το ελληνικό για να επιτύχει την ανάπτυξή του. 

Στρατηγικό Σχεδιο Β' λοιπόν, δηλαδή άμεση αυτοεγκατάλειψη της Ευρωζώνης με ταυτόχρονη δήλωση "πτώχευσης" και αδυναμία πληρωμής των νόμιμων δανεικών (τα παράνομα και κερδοσκοπικά χρέη έτσι και άλλως δεν θα αναγνωριστούν!) για να σταματήσει αμέσως η λεηλασία της χώρας με τα ξεπουλήματα των ιδιωτικοποιήσεων. 

Με την εθνικοποίηση κατά 100% της Τράπεζας της Ελλάδος (Κεντρική Τράπεζα) θα επιστρέψει η χώρα μας στο εθνικό της νόμισμα "δραχμή". 

Τα καθάρματα του διεθνούς πολιτικού σιωνισμού μαζί με τα εγχώρια τσιράκια τους (αυτά άρχισαν προ πολλού να απειλούν, ότι η τυχόν αποχώρηση από την Ευρωζώνη θα σήμαινε εθνική προδοσία, ενώ το αντίθετο είναι σωστό!) θα κινητοποιήσουν τα πάντα για την απομόνωση της πατρίδας μας και για τον θάνατό της στην Έρημο, δεν θα το κατορθώσουν όμως…

Πολλές φορές στο παρελθόν το προσπάθησαν, υπό άλλες συνθήκες βέβαια, πολλοί άλλοι και δεν το κατόρθωσαν!!! 
Τα εγχώρια αυτά τσιράκια τους που βρίσκονται σήμερα μέσα σε όλα σχεδόν τα κόμματα-φούσκες, που τα φουσκώνει ο σιωνιστικός αγέρας, θα αντιμετωπίσουν μετά και χωρίς ίχνη οίκτου τις ομοβροντίες των εκτελεστικών αποσπασμάτων…

Για την σημερινή δυσαρέσκεια της κοινωνίας της πατρίδας μας δεν φταίει αποκλειστικά ούτε η διεθνής οικονομική "κρίση", ούτε κάποια άλλη μεταφυσική αοριστία που ξερνούν με ψευτοεπιστημονικό ύφος στα διαβρωμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, δηλαδή στα ιδιωτικά "Μεγκάλα Κανάλια", οι ευνούχοι της Εξουσίας του κρατιδίου της Ρωμιοσύνης. 

Το μόνο που φταίει είναι η πρωτοφανής ανικανότητα και απληστία των επιγόνων των Τουρκοκοτσαμπάσηδων, Μακρυμάλλιδων, Τσορμπασήδων, Κεχαγιάδων, Δωσίλογων, Ταγμασφαλιστών και πάσης μορφής άλλων Τουρκόγυφτων και Σταλινικών που λυμαίνονται, κατ’ εντολήν του διεθνούς πολιτικού σιωνισμού και με ανέχεια της δήθεν "τυφλής θεάς", της μονόφθαλμης πόρνης που αλληθωρίζει, της Δικαιοσύνης, την πατρίδα μας. 

Το μόνο που φταίει είναι το εγκληματικό κρατίδιο της Ρωμιοσύνης με την δικαστική του εξουσία. 
Αυτό μέχρι πρόσφατα έπαιζε το χαρτί της "Τρομοκρατίας της 17ης Νοέμβρη" και σήμερα παίζει το χαρτί της "Χρυσής Αυγής", δηλαδή τις σκηνοθεσίες εξάρθρωσης εγκληματικών οργανώσεων που το ίδιο έστησε και συντηρούσε καθ’ όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης, μέχρι σήμερα. 

Στις ημέρες μας το εγκληματικό αυτό κρατίδιο με την Δικαιοσύνη των Αχτιναμέδων, αφού πρώτα έβγαλε την Χρυσή Αυγή από την ναφθαλίνη, την ενισχύει σήμερα με απαγορευτικές διατάξεις και την μη συμμετοχή της σε τηλεμαχίες. Πρόκειται για δοκιμασμένη συνταγή!!!

Το ενδεχόμενο ξεσπάσματος κοινωνικού πολέμου με απρόβλεπτη σφοδρότητα και συνέπεια παραμένει ανοιχτό και είναι κάτι για τους κρατούντες την εξουσία που πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί. 

Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει και φοβάται η σημερινή εξουσία των Τουρκόγυφτων, Δωσίλογων, Ταγματασφαλιστών αλλά και Σταλινικών στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, είναι η γλώσσα της αυθόρμητης, δηλαδή της αυτοορμώμενης φανερής και γενικευμένης βίας.
Η βία αυτή των εξεγερμένων θα στοχεύσει με προτεραιότητα σε ναούς της τοκογλυφίας και της διαφθοράς, στην σημερινή κερδοσκοπική τάξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, δηλαδή σε κάθε τι που κατέστρεψε και αντικατέστησε όλες τις άλλες αρχαιοελληνικές και ανθρώπινες αξίες. 

Ο Καρλ Μαρξ, ή Μορδοχάι Κισσέλι, αν και Ιουδαίος και συνεργάτης του τραπεζικού οίκου Rothschilds είναι αυτός που καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο προσδιόρισε την ψυχολογία των τοκογλύφων του διεθνούς πολιτικού σιωνισμού που λεηλατούν σήμερα και την χώραν μας, όταν εμφανίζει αντιπροσωπευτικά ένα απ’ αυτούς να συλλογίζεται ως εξής: 
"Οι ιδιότητες του χρήματος είναι δικές μου ιδιότητες, είναι τα χαρακτηριστικά μου γνωρίσματα και οι ουσιαστικές μου δυνάμεις, ως κατόχου του χρήματος. 
Ό,τι ακριβώς είμαι και ό,τι δύναμαι να κάνω, διόλου δεν καθορίζεται από την προσωπικότητά μου. 
Είμαι δύσμορφος, μπορώ εντούτοις να εξαγοράσω την ομορφότερη γυναίκα. Επομένως δεν υφίσταμαι τις συνέπειες της φυσικής μου ασχήμιας.
Δεν είμαι άσχημος, γιατί η απωθητική δύναμη της ασχήμιας μου εκμηδενίζεται από το χρήμα… Είμαι ένας άνθρωπος κακός, ανέντιμος, ασυνείδητος, ανεγκέφαλος, το χρήμα όμως χαίρει εκτιμήσεως, άρα και αυτός που το κατέχει. 
Επομένως το χρήμα είναι το μεγαλύτερο αγαθό, ένεκα τούτου ο κάτοχός του είναι καλός…
Είμαι ίσως ελαφρόμυαλος, το χρήμα όμως είναι η αληθινή έννοια των πραγμάτων…
Εγώ που δύναμαι, χάρη του χρήματος, να έχω όσα επιθυμεί η ανθρώπινη ψυχή, δεν είναι εύλογο ότι διαθέτω όλες τις ανθρώπινες δυνατότητες; Με το χρήμα μου δεν μετατρέπω κάθε μου αδυναμία σε ικανότητα;" 

 Όλα τα ως άνω κάθε άλλο παρά απορρέουν από τις διατάξεις των φυσικών νόμων. Οι αντιλήψεις αυτές είναι πεπλανημένες. Η κακιά και η παρά φύση ζωή των ανθρωποειδών αυτών προκαλούν όλα τα δεινά του κόσμου μας. Αγνοούν πλήρως ότι όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη Γη είναι συγκληρονόμοι μιας μεγάλης, πλούσιας και ωραίας κληρονομιάς, της παγκόσμιας ζωής και ολόκληρης της παγκάλου φύσεως. 
Αγνοούν πλήρως ότι γι’ αυτούς θα ήταν προτιμότερο να μοιρασθούν στην μέση η υλική και χρονική ευημερία προς γενικό όφελος μιας "ουμανιστικής ανθρώπινης κοινωνίας", διότι άλλως θα βγουν για πρώτη φορά στην άθλια ζωή τους χαμένοι από την μάχη που θα διεξαχθεί πολύ σύντομα μέσα στο σκοτάδι…» 

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen 
Τel.+Fax: 0049 2102 32513 
E-Mail: chaziteo@t-online.de 15.09.2015 
Rubrik: Politik/Πολιτική Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 
16. September 2015