ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιρατσιστικό κήρυγμα Γιώργου Τράγκα, πρόσχωμεν!


Απομαγνητοφώνηση 1ου μέρους της ραδιοφωνικής εκπομπής του Γιώργου Τράγκα στις 24/09/2015

«Shalom, Shalom, σε όλους τους Εβραίους αδελφούς!

Κυρίες και κύριοι, η παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου, δώδεκα ώρες μετά την ορκωμοσία του, αποδεικνύει ότι προσέχουμε ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα, και καλώς πράττουμε, καλά κάνουμε, όλα τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις μας με το Ισραήλ και το λαό του Ισραήλ.
Άλλωστε, τα μηνύματα που παίρνουμε κατά καιρούς από την Ευρώπη και την Αμερική αποκαλύπτουν ότι πολιτικά δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν άνθρωποι εδώ που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς ρατσιστικά, αντισημιτικά με διάφορες βάρβαρες απόψεις εναντίον του Εβραϊκού έθνους.

Ο Αντώνης Σαμαράς, είχε δεχθεί, εξ όσων γνωρίζω, άμεσες παρεμβάσεις αλλά και απειλές για το δίδυμο Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, οι οποίοι στο Ισραήλ, τόσο από τον δημοσιογραφικό κόσμο όσο και από τις Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ, το μάτι του Δαβίδ, τη Μοσάντ, θεωρούνται ακραίοι αντισημίτες, επειδή στο παρελθόν έχουν μιλήσει εναντίον του Ισραήλ και γενικά των Εβραίων.

Στα sites της Jerusalem Post αλλά και άλλης μερίδος του Τύπου του Ισραήλ, όπως φυσικά και στα κιτάπια της Μοσάντ, υπάρχουν όλοι οι αντισημίτες στην Ελλάδα. Υπάρχουν όλοι οι εχθροί του Εβραϊκού λαού και του Εβραϊκού έθνους, οι φιλοναζιστές και όχι μόνον. Πρέπει να σας πω ότι ο γαμπρός της κυρίας Χίλαρυ Κλίντον, ο κύριος Μαρκ Μεσβίνσκι, Εβραίος στην καταγωγή, επικεφαλής του μεγαλυτέρου Hedge Fund, εκ των μεγαλυτέρων των Ηνωμένων Πολιτειών, των λεφτάδων επενδυτών, που είχανε πάρει και τη δόση των τετρακοσίων (400), είχε προειδοποιήσει τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν είναι δυνατόν μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη να υπουργοποιεί τον Μάκη Βορίδη. Μάλιστα, εξ όσων γνωρίζω καλώς, ο Μεσβίνσκι είχε πει σε στενή οικογενειακή φίλη μου, διευθύντρια επικοινωνίας τεραστίου ομίλου, ότι ο κύριος Σαμαράς το παράκανε με τη χρησιμοποίηση του Βορίδη και είχε ειδοποιηθεί δεόντως.

Τώρα με το Δημήτρη Καμμένο, φίλες και φίλοι, αποδεικνύεται ότι οι Ισραηλινοί σύμμαχοί μας φυσικά έχουν πολιτική επιρροή και σον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παπακολουθούν στενά και ασφυκτικά όσους θέλουν να πάρουν μέρος στο δημόσιο βίο και έχουν στο παρελθόν επιτεθεί φραστικά φασιστικά ή με άλλες ενέργειες εναντίον του Ισραήλ, υποστηρίζοντας είτε τους Παλαιστινίους είτε μιλώντας περίεργα και εχθρικά, ή μάλλον θετικά για το ολοκαύτωμα έξι εκατομμυρίων ψυχών.

Πρέπει να σας πω ότι εδώ στην Ελλάδα ανιχνεύεται πράγματι ρατσιστικό, αντισημιτικό μένος. Πρέπει ακόμη να σας πω ότι λόγω της επιρροής που έχει το Εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ και λόγω της παγκόσμιας δύναμης που έχουν οι εκατοντάδες Μεσβίνσκι, η Goldman Sachs, η J.P. Morgan, το Χόλλυγουντ ολόκληρο, πρέπει να είμεθα (προσεκτικοί), και το λέω και προς την κατεύθυνση εκείνων που νομίζουν ότι κάνουν κάτι καλό εκφραζόμενοι εναντίον των Εβραίων ή τασσόμενοι υπέρ του ολοκαυτώματος, δηλαδή του μεγαλυτέρου μαζικού εγκλήματος στην ανθρωπότητα. 

Οι Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ είχαν πάντα ισχυρή βάση στην Ελλάδα, αν και ήταν πολύ διακριτικές και δεν εμπιστευόντουσαν τη δική μας ΚΥΠ και αργότερα ΕΥΠ. Δεν την εμπιστευόντουσαν, δηλαδή υπήρχε ομόλογος, αλλά δεν ήταν στο πάει κι έλα όπως άλλες υπηρεσίες. Οι Εβραίοι δεν ήταν στο μπούρου-μπούρου, μπούρου-μπούρου, είναι action.

Οι διασυνδέσεις του Τελ Αβίβ εδώ στην Ελλάδα είναι γιγαντιαίες και ισχυρότατες λόγω των αδελφών Ελλήνων Εβραίων.  Θα πρέπει, βέβαια, εδώ τα λένε ομοφοβικά, ρατσιστικά και τέτοια, όλα αυτά τα σχόλια κυρίες και κύριοι που γίνονται, είτε θετικά για το ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς είτε εναντίον των Εβραίων είναι απαράδεκτα. Είναι απαράδεκτα. Άλλο να ασκείς κριτική επί συγκεκριμένης πολιτικής και άλλο να εκφράζεσαι εναντίον ενός γένους. Αυτά, επειδή τα έχουμε υποστεί και οι Έλληνες στο πετσί μας, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μιλάμε για την φυλή, για το έθνος των Εβραίων. 

Άλλο πράγμα να πεις ότι η Εβραϊκή πολιτική δεν είναι καλή στη Μέση Ανατολή, δεν είναι καλή εδώ ή εκεί, κι άλλο να επιτίθεσαι εναντίον συλλογικά των Εβραίων με φράσεις ρατσιστικού περιεχομένου και αποδεχόμενος το ολοκαύτωμα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί έξι εκατομμυρίων ψυχών, και να παίζεις στο Twitter με την έξοδο του Άουζβιτς και αλλάζοντας το "η εργασία κάνει καλό" - να βγάζεις το "η εργασία κάνει καλό" και να βάζεις το "μένουμε στην Ευρώπη". Αυτά είναι βλακείες απ' όπου κι αν προέρχονται. Είτε μπορεί ο κύριος Καμμένος να ήταν αμελής, αλλά θα έπρεπε να προσέχει. Μπορεί να μην ήταν του ιδίου, δηλαδή. Αλλά θα έπρεπε να προσέχει ποιους έχει χειριστές. 

Πρέπει να σας πω, επειδή ζούμε σε περίοδο κατοχής, κι έχουμε την ίδια μοίρα με τους Εβραίους της κατοχής, ότι ακόμη και στην υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, ελέγετο ότι διάσημοι δημοσιογράφοι της εποχής, ο Γιώργος Πέτσος κι ο Γιάννης Βούλτεψης, βοηθήθηκαν, χωρίς να το γνωρίζουν, από διάφορες Εβραϊκές πηγές, πράκτορες του Ισραήλ, για να φτάσουν και να ανακαλύψουν το φασιστικό μόρφωμα, τους παρακρατικούς που σκότωσαν το Γρηγόρη Λαμπράκη. Μάλιστα λέγεται ότι μία φωτογραφική μηχανή, που δόθηκε στο φίλο μου τον Γιώργο τον Πέτσο, δόθηκε από χέρι, χωρίς να το γνωρίζει ο ρεπόρτερ.

Μεγάλη προσοχή θέλει το μάτι του Δαβίδ, και να μη λέγονται και ανοησίες, όπως ακούω τον τελευταίο καιρό. Έτσι; Γιατί επί όλων των κυβερνήσεων του Μνημονίου, και φτιάχνοντας τη συμμαχία με το Ισραήλ, για να προστατεύσουμε και την Κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και για να προστατευθεί, αν θέλετε, και ο εναέριος χώρος του Αιγαίου, υπήρχαν στενές επαφές ανθρώπων των Εβραϊκών lobbies με το Μαξίμου. Μέχρι εδώ σήμερα.

Ο κύριος Τσίπρας, μόλις έλαβε γνώση των tweets του κυρίου Καμμένου, ασφαλώς και τον έκοψε αμέσως. Στη θέση του θα τοποθετηθεί ο μειλίχιος και άχρωμος Παναγιώτης Σγουρίδης. Πάντως, από το περιβάλλον του κυρίου Καμμένου μαθαίνω ότι πολιτικά ήταν ερασιτεχνικοί οι χειρισμοί του Υπουργού, και κυρίως όσα έλεγε για 15 χειριστές του Twitter του. 

Από την άλλη πλευρά, εστάλη ένα γράμμα με πολλή πικρία, από τον κύριο Νίκο Νικολόπουλο για το γεγονός ότι δεν υπουργοποιήθηκε. 
Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου αλλά και όσα έχουν ειπωθεί από τον βουλευτή για τους ομοφυλόφιλους, όσο και για άλλα τέτοια παρόμοια θέματα, όπως μου λένε τα δικά μου πουλάκια στην εξουσία, δεν υπάρχει ούτε μία στις εκατό περίπτωση να γίνει Υπουργός. (...)»

(πηγή)