ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στα χνάρια της Τασίας Χριστοδουλοπούλου ο Γιάννης Μουζάλας

Προδοσία! 
Ο Μουζάλας είπε ότι θα ανοίξουν τα σύνορα στον Έβρο για να μπούνε οι "πρόσφυγες", που τους σύγκρινε με τους κυνηγημένους Πόντιους και Μικρασιάτες από τους Τούρκους...

«Για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες πρέπει να βοηθήσουμε τους πληθυσμούς που υφίστανται την προσφυγική πίεση», δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας, «αλλιώς δημιουργείς χώρο να βγουν ακροδεξιά, ξενοφοβικά και ρατσιστικά στοιχεία».

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε στη σύνοδο κορυφής να σκεφτεί η Ευρώπη την αναθεώρηση της συνθήκης του “Δουβλίνου”», ανέφερε μιλώντας στο Mega. 

«Το 82% όσων έρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κάνοντας μια ιστορική σύγκριση με την περίοδο της προσφυγιάς στη Μικρασιατική καταστροφή.

«Στη Μικρασιατική καταστροφή η Βουλή είχε γεμίσει πρόσφυγες, στο προαύλιο, στα έδρανα παντού, είχε γίνει σαν το "Ταε Κβον Ντο". Προσφυγικός λαός είμαστε», είπε.

«Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Χρειάζεται αρωγή. Χρειάζεται υπομονή και οι πολίτες έχουν επιδείξει υπομονή και αλληλεγγύη παρά τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που έχουν υπάρξει» τόνισε.

Στόχος είπε είναι «να φτιάξουμε υποδομές υποδοχής που θα καλύψουν πιθανές ροές το καλοκαίρι», καθώς θα μειώνονται οι ροές το χειμώνα, ενώ πρόσθεσε «πως υπάρχει σκέψη να ανοίξει ο Έβρος», με καταγραφές από τα χερσαία σύνορα. 
«Στη Σίνδο και στη Λέρο υπάρχει προγραμματισμός για την εγκατάσταση των προσφύγων».


(πηγή)