ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Γελάνε κι οι κότες με τη λειψανολατρία των "Ορθοδόξων"...

                                                                             Τι φιλάς, βρε Ιούδα;

Κι όχι μόνο οι κότες γελάνε αλλά και η Οικουμένη ολόκληρη με πρώτους τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους. Έχουν άδικο;
Περιμένετε εσείς από έναν τόσο ηλίθιο λαό να ανανήψει; 
Περιμένετε να επανακτήσει την εθνική του κυριαρχία; 
Περιμένετε να δώσει και πάλι τα φώτα της επιστήμης και της φιλοσοφίας στην ανθρωπότητα, όπως τα έδωσαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι;
Εγώ δεν περιμένω. Θα ήταν σα να περιμένω κάποια μέρα ο ήλιος ν' ανατείλει από τη Δύση...
Όσο οι Έλληνες σέρνονται στην ειδωλολατρία και λειψανολατρεία από τους ρασοφόρους σκοταδιστές, το πνεύμα τους δεν μπορεί ν' αφυπνιστεί ώστε να παλέψουν για να ανακτήσουν την χαμένη τους τιμή και αξιοπρέπεια. Ωιμέ, βαβαί, παπαί!

«Από εχθές το απόγευμα 21 Σεπτεμβρίου 2015, η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, υποδέχθηκε με κάθε τιμή και ευλάβεια τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και Ιερά Λείψανα των Αγίων Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως, (καθώς το κομποσχοίνι και τα γυαλιά του Αγίου Νεκταρίου), Λουκά Οσίου του ιατρού Αρχιεπισκόπου Κριμαίας, καθώς και των Αγίων Κολλυβάδων – Ησυχαστών Πατέρων. 

Η επίσημη υποδοχή παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, έγινε στα προπύλαια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα στις 6.00 το απόγευμα, όπου μετά ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός. 


Τα ιερά προσκυνήματα ήλθαν από την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος, όπου τα μετέφερε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, με την ευλογία και άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, τον οποίο ιδιαιτέρως ευχαρίστησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. κ. Δανιήλ. 


Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως τις 4 Οκτωβρίου το βράδυ ημέρα Κυριακή. 


Στον Ιερό Ναό τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες και σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν οριστεί ομιλίες σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπου ομιλεί ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με επίκαιρα θέματα. 


Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοιχτός από το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ. »
Ο ηθικός αυτουργός... Έξτρα ρευστό πάντα καλοδεχούμενο...