ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αλέξης Μητρόπουλος χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο!

Το ξέσπασμα του "εργατολόγου" Μητρόπουλου στο ΒΗΜΑ FM είναι σκαστή περίπτωση απροκάλυπτου πολιτικού τυχοδιωκτισμού! Είναι να βγαίνει κανείς από τα ρούχα του από σιχαμάρα! 
Αφού μέχρι προχθές ο Α. Μητρόπουλος εκλιπαρούσε και έγλειφε τον Τσίπρα να τον χώσει όπως-όπως στη λίστα των ψηφοδελτίων, τώρα εξαπολύει μύδρους εναντίον του και εναντίον του καραμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν του έκαναν τη χάρη! 
Πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση σχιζοφρένειας, ένα ακόμη δείγμα του ποιους ανισόρροπους στέλνει ο λαός στη Βουλή. Δεν είχε τον κοινό νου να κρατήσει ούτε τα προσχήματα ο "εργατολόγος", και για άλλη μια φορά εξέθεσε δημόσια την παλινωδία και τον ρεβανσισμό του.

«Ο απεγκλωβισμός από το Μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει από αυτούς που το ψήφισαν 

- Ο λαός ή να μην ψηφίσει ή να στηρίξει ΚΚΕ

- Υποστήριξε ότι το τρίτο Μνημόνιο απαγορεύει ρητά τη διατύπωση εναλλακτικού σχεδίου

Μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος τελικά "κόπηκε" από τα ψηφοδέλτια του κόμματος με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί της σύγχρονης ηγεσίας για να βγάλει στην άκρη ένα στέλεχός της που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές, ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.

Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM τόνισε ότι το τρίτο Μνημόνιο απαγορεύει ρητά τη διατύπωση εναλλακτικού σχεδίου προσθέτοντας ότι ο απεγκλωβισμός από το Μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει από αυτούς που το ψήφισαν.

Γι' αυτό και κάλεσε τους ψηφοφόρους είτε να επιλέξουν αποχή και λευκό είτε να κάνουν την "πιο συνειδητή επιλογή" και να ψηφίσουν ΚΚΕ.

Η μόνη επιλογή για την πατρίδα μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων, γιατί πήγαμε σαν "πρόβατα στη σφαγή", είναι ή ο λαός να μην συμμετάσχει μην ψηφίζοντας τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα ή εντιμότερο να ψηφίσει ΚΚΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος.

"Πιστεύω ότι και η αποχή είναι υψηλής συνειδητότητας επιλογή" πρόσθεσε και εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές οδεύουμε προς έναν μεγάλο μνημονιακό συνασπισμό.

Χαρακτήρισε "προσβολή" για την Αττική το "κόψιμό" του από τις λίστες ενώ αναφερόμενος σε όσα προηγήθηκαν είπε ότι αποδέχθηκε την τελευταία τιμητική θέση προκειμένου να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην Κεντρική Επιτροπή.

"Τους κάλεσα να παραδεχθούν ότι βρίσκομαι σε ένα σχέδιο πολιτικής εξόντωσης και τους κάλεσα να ανακαλέσουν την άποψή τους" πρόσθεσε.

Επιχειρώντας να εκτιμήσει τι ήταν αυτό που οδήγησε στην απόφαση αυτή την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "θεωρώ ότι πολύ όχλησε την ηγεσία ότι είπα ότι πήγαμε χωρίς σχέδιο και ότι τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου την είχα χαρακτηρίσει επαίσχυντη και κακή" και συμπλήρωσε ότι και οι άλλοι που ψήφισαν "παρών" στις τελευταίες ψηφοφορίες υποβαθμίστηκαν στα εσωτερικά των ψηφοδελτίων».
 (πηγή)

Αλέξη Μητρόπουλε, αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, εσύ γιατί στενοχωρήθηκες που δεν σε συμπεριέλαβαν στη λίστα ενός καραμνημονιακού κόμματος; Γιατί σου κακοφάνηκε που σε απάλλαξαν από του ν' αναμιχθείς με τα σ@@ά;
Πήγαινε επειγόντως στον ψυχίατρο να σου δώσει τα φάρμακά σου μπας και σταματήσει το κακό εκεί.