ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η κρίση της Συρίας κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των Ιμπεριαλιστών

Πηγή photo BBC

Απόδειξη είναι ότι κατακευάζονταν στρατόπεδα προσφύγων στην Τουρκία και την Ιορδανία προτού ξεσπάσει η Συριακή κρίση. Δείτε το video στο τέλος της ανάρτησης.

Προσφυγική κρίση; Όχι! 
Πολιτικό τέχνασμα; Ναι! 

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος 

«Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές πως αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του πλανήτη είναι τόσο άρρωστοι που για να επιβάλουν τα σχέδιά τους, εκμεταλλεύονται τα πάντα και ειδικά τα ανθρώπινα αντανακλαστικά μας και τις ευαισθησίες.
Σε κάτι που μας προκαλεί πόνο και πικρία και μας γεμίζει αγανάκτηση για το "άδικο", είναι αδύνατο να εντοπίσουμε την απάτη.
"Μην αφήνεις ποτέ μια κρίση να πάει χαμένη" 

Και μία τέτοια ευκαιρία είναι αναμφίβολα η "προσφυγική κρίση"που τους τελευταίους δύο μήνες ξεσήκωσε ένα μαζικό κύμα αλληλεγγύης και οδήγησε μέχρι και χώρες που επιβάλουν τις πολιτικές που εφαρμόζει η ΕΕ να ανοίξουν τα σύνορά τους για να... υποδεχθούν τους πρόσφυγες πολέμου.

Ας το πάρουμε από την αρχή 

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια χιλιάδες συνάνθρωποί μας πνίγονται στην Μεσόγειο και σκοτώνονται ψάχνοντας να βρουν ένα καλύτερο μέλλον στις χώρες της Δύσης - της Ιμπεριαλιστικής Δύσης που έχει την απόλυτη ευθύνη για τον ξεριζωμό τους αφού είναι και η αποκλειστική υπεύθυνος για όσα προκάλεσε στις χώρες τους. 


Για όλους αυτούς τους ανθρώπους οι δυτικοί λαοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία έριχναν κάποιες ψευτοματιές και μετά σφύριζαν αδιάφορα, κάτι που δεν συνέβη με το ξαφνικό, μαζικό και οργανωμένο κύμα "φυγής από την Συρία" των τελευταίων δύο μηνών που κυριάρχησε μια μαζική ευαισθητοποίηση.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία

Μετά την "Αραβική Άνοιξη", το 2011, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο και να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αυξηθεί σημαντικά. Υπερδιπλασιάστηκε και ανήλθε το 2014 σε 626.000. 


Ωστόσο, σε αντίθεση με μια δημοφιλή πεποίθηση, δεν πρόκειται για νέο και ανεξέλεγκτο κύμα. Το 1992, όταν η Ένωση αποτελείτο μόνο από 15 από τα 28 υπάρχοντα σημερινά κράτη, δέχτηκε ακόμη περισσότερους: 672.000 για 380 εκ. κατοίκους. 

Συνεπώς, υπάρχει ένα σημαντικό περιθώριο πριν οι μετανάστες να αποσταθεροποιήσουν την ευρωπαϊκή οικονομία και τους σημερινούς 508 εκ. κατοίκους της. 
Αυτοί οι μετανάστες είναι άνδρες για περισσότερο από τα δύο τρίτα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, οι περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς είναι μεταξύ 18 και 34 ετών. Σε γενικές γραμμές, δεν πρόκειται επομένως για οικογένειες. 

Σε αντίθεση με την ιδέα που προβάλλεται σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λιγότερο από το ένα τρίτο μόνο είναι πρόσφυγες από εμπόλεμες ζώνες: το 20% είναι Σύροι, το 7% Αφγανοί και το 3% Ιρακινοί. Τα υπόλοιπα δύο τρίτα δεν προέρχονται από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση και είναι κυρίως οικονομικοί μετανάστες.  (Δείτε εδώ)

Καταρχάς το εντυπωσιακό σε αυτό το γεγονός είναι πως, αντίθετα απ' ό,τι πιστεύουμε, οι Σύριοι είναι μειοψηφία. Γιατί όμως πρέπει να πιστεύουμε πως όλοι αυτοί οι μετανάστες είναι Σύριοι;
Όλο το προπαγανδιστικό παιχνίδι των Ιμπεριαλιστών έχει βασιστεί στο ό,τι στην Συρία υπάρχει ένα κακό και σκληρό καθεστώς που πρέπει να πέσει. Τους πραγματικούς λόγους βέβαια τους έχω εξηγήσει εδώ

Ένα μαζικό κύμα φυγής από την Συρία υπενθυμίζει στους λαούς των Νατοικών χωρών πως ο Άσαντ είναι ένας αιμοσταγής δικτάτορας που βασανίζει τον λαό του, τον οδηγεί στην προσφυγιά και θα πρέπει να πέσει με κάθε μέσο και τρόπο.

Έτσι οι λαοί της Δύσης θα νομιμοποιήσουν τις όποιες επεμβάσεις και ταυτόχρονα θα κάνουν τον άμεσα ωφελούμενο να φτιάξει το "ανθρωπιστικό" του προφίλ που δεν είναι άλλος από το Ισραήλ και η ιδέα του Μεγάλου Ισραήλ - του Ισραήλ που εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο αυτή την "κρίση" για να δείξει το ανύπαρκτο ανθρωπιστικό του πρόσωπο. (Δείτε εδώ κι εδώ.) 

Σε αυτό έρχονται να συμβάλουν τα μέλη των μισθοφορικών δημιουργημάτων της Δύσης, οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της CIA και της Μοσάντ αλλά και όσοι ανήκουν στις ομάδες επιρροής της Δύσης που είναι το συντριπτικό ποσοστό των προσφύγων που έρχονται από την Συρία και έφυγαν αφού φρόντισαν να καταστρέψουν την χώρα για λογαριασμό των Ιμπεριαλιστών. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προπονητής ποδοσφαίρου που έγινε γνωστός από την τρικλοποδιά που του έβαλε η φωτορεπόρτερ στην Ουγγαρία (πλέον το θεωρώ καρακαραστημένο) και τον είχα κάνει θέμα πριν λίγο καιρό.  Ο οποίος αφού καβατζώθηκε με δουλειά στην Ρεάλ Μαδρίτης τώρα έχει πιάσει την κανονική του δουλειά βγαίνοντας στα κανάλια της Ισπανίας προπαγανδίζοντας για λογαριασμό των Ιμπεριαλιστών πως ο Άσαντ είναι χειρότερος ακόμα και από την ISIS. (Δείτε εδώ

Αυτό το μέλος της ΑλΝούσρα που αποτελεί παράρτημα της Αλκάιντα στην Συρία και τώρα οι ΗΠΑ θέλουν να χρησιμοποιήσουν δήθεν για την αντιμετώπιση της ISIS  και που είναι και κάτι φυσιολογικό, αφού οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ είναι αυτές που εξοπλίζουν τους "αντάρτες" και θέλουν να διατηρήσουν ένα περιβάλλον διαμάχης που τελικό στόχο έχει τον Άσαντ με τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ για "ανθρωπιστικούς" λόγους. 

Από όλα αυτά τα δεδομένα και από άλλα που δεν αναφέρω για να μην γίνει το άρθρο περισσότερο κουραστικό, συμπεραίνουμε πως αυτή η κρίση δεν υπήρξε ποτέ. Κατασκευάστηκε για να δημιουργήσει κλίμα κατά της Συρίας και μπροστά στις επερχόμενες επεμβάσεις των Ιμπεριαλιστών. 
Κάτι που την ώρα που γράφω φαίνεται να φρενάρει η εμπλοκή της Ρωσίας στην Συρία αφού έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου την άμυνα της χώρας και αντίθετα με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ δεν έχει σαν στόχο τον Άσαντ αλλά τους τρομοκράτες.

υ.γ. 1: Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκε το εξαιρετικό βίντεο του Πάτερ Ναντάλφ και τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουμε.

υ.γ. 2: Στους ευαίσθητους ανθρώπους δεν συμπεριλαμβάνω μέλη και οργανώσεις που έχουν κάνει την ευαισθησία επάγγελμα και είναι πλήρως συγχρονισμένοι με τις Ιμπεριαλιστικές τακτικές. (...)»

(πηγή)