ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Το άκρον άπατον της δουλοπρέπειας: κόκκινο χαλί στην Ηρώδου του Αττικού!


Όσο θυμάμαι δεν είχε ξανασυμβεί να στρώνεται δρόμος με κόκκινο χαλί! Ίσως το κάνουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως η Βόρειος Κορέα...

Καλά, έπεσε σάλιο με τον κουβά από τους δουλοπρεπείς "ηγέτες" της συμφοράς μας, καθώς έγλειφαν τον κοντοπίθαρο Γάλλο Πρόεδρο εκλιπαρώντας τον να τα πάρει όλα όσο-όσο, ό,τι τέλος πάντων έχει απομείνει από τα χρυσαφικά και τα ασημικά μας, ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού του Λαμογιστάν. Τέτοιες τιμές από μια χώρα υπό κατοχή ούτε που θα μπορούσε να διανοηθεί ο Ολανδρέου.

Ο δε δικός μας ο Αλέξης δεν κατάφερνε να συγκρατήσει το μειδίαμά του στα διάφορα στιγμιότυπα. Πότε-πότε κοίταζε τον ουρανό χαζοχαρούμενα. Το ύφος του μου θύμιζε ύφος αυτιστικού που δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας.Προφανώς θα αναλογιζόταν ποιος ήταν και πού έφτασε, χάρη στην "αριστερή" ρητορεία, τα παραμύθια και τα ψέματα, και γι' αυτό μετά βίας συγκρατούσε τα γέλια του.

"Κοίτα να δεις τι πέτυχα! Από πρόεδρος δεκαπενταμελούς που οργάνωνα και ενέπνεα όλες τις καταλήψεις ως έφηβος, να κάνω κατάληψη στο Μαξίμου ως σαραντάρης!" σκεπτόταν και σεμνυνόταν μπροστά στο "μεγαλείο" του εαυτού του ο Αλέξης Τσίπρας.
Εξ ευωνύμων του αποικιοκράτη Γάλλου προέδρου ο γλείψας του γλείψαντος χοντροΚαμμένος, έτοιμος να σκύψει έως εδάφους, αν το πρωτόκολλο το απαιτούσε.

Να τους χαιρόμαστε, σύντροφοι ραγιάδες! Με τέτοιους δουλοπρεπείς ηγέτες η υπό κατοχήν ΤρΕλλάς ποτέ δεν πεθαίνει! Ξαναπεθαίνει ο πεθαμένος, βρε; Δεν θέλω ανοησίες!