ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Σήμερα δεν υπάρχει Ιράκ, δεν υπάρχει Λιβύη...

Υπάρχει μόνο χάος, εμφύλιος σπαραγμός και πρόσφυγες!

Ντόναλντ Τραμπ: Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος με τον Σαντάμ Χουσεΐν και τον Καντάφι

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν αιμοσταγείς δικτάτορες όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν και ο Μουάμαρ Καντάφι βρίσκονταν ακόμη στην εξουσία. "100%", απάντησε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή του στο CNN που προβλήθηκε σήμερα.

Ο δισεκατομμυριούχος, που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ (Σ.σ.: του το εύχομαι ολόψυχα), απάντησε ότι το Ιράκ και η Λιβύη θα ήταν λιγότερο διαιρεμένες και θα συνέβαλαν στη προώθηση μεγαλύτερης σταθερότητας στη Μέση Ανατολή αν οι δύο δικτάτορες -- Χουσεΐν και Καντάφι αντίστοιχα -- δεν είχαν εκδιωχθεί δια της βίας από την εξουσία.

Ο Σαντάμ Χουσεΐν απομακρύνθηκε από την εξουσία έπειτα από την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003 και ο Καντάφι έπειτα από τον αιματηρό εμφύλιο το 2011 που οδήγησε τελικά στην υπό το ΝΑΤΟ στρατιωτική επέμβαση.

«Εννοώ, κοιτάξτε τη Λιβύη. Κοιτάξτε το Ιράκ. Το Ιράκ δεν είχε τρομοκράτες. Εκείνος (ο Χουσέιν) σκότωνε άμεσα τους τρομοκράτες και σήμερα μοιάζει με το Χάρβαρντ της τρομοκρατίας. Αν δείτε το Ιράκ πριν από χρόνια, δεν λέω ότι ήταν καλός τύπος, φρικτός ήταν, αλλά (η χώρα) ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με σήμερα. Σήμερα το Ιράκ είναι ένα πεδίο εκπαίδευσης τρομοκρατών. Σήμερα η Λιβύη, ούτε που την ξέρει κανένας, ειλικρινά δεν υπάρχει Ιράκ και δεν υπάρχει Λιβύη. Έχουν διαλυθεί τα πάντα. Δεν υπάρχει έλεγχος. Κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται εκεί».

Τόσο ο Καντάφι όσο και ο Χουσέιν διέπραξαν θηριωδίες εις βάρος του ίδιου του λαού τους και συγκαταλέγονται σε εκείνους που έχουν διαπράξει τις περισσότερες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως.

Ωστόσο ο Τραμπ είπε ότι οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξακολουθούν να διαπράττονται στη Λιβύη και στο Ιράκ και ισχυρίστηκε ότι «είναι χειρότερες από ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*******

Πολύ σωστά τα λέει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ. Συμφωνώ απόλυτα και έχω γράψει αρκετά άρθρα υπέρ του Σαντάμ Χουσεΐν και του Καντάφι. 

Θέλω όμως να προσθέσω ότι και η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση αν συνέχιζε η χούντα του Παπαδόπουλου. Βλέπετε, όπως οι Ιρακινοί και οι Λίβυοι, έτσι κι εμείς οι Έλληνες είμαστε ανάξιοι της δημοκρατίας, και μας φαίνεται. Ας φάμε "δημοκρατία" τώρα που πτωχεύσαμε "δημοκρατικά"... 
Αλλά βλέπετε οι Έλληνες πάντα προτιμούσαν τις ξένες χούντες από τις ντόπιες. Διότι οι ξένες χούντες, σαν αυτή που έχουμε τώρα, επιτρέπουν στους 300 χαραμοφάηδες της Βουλής να υπάρχουν και να σκυλοτρώγονται δήθεν για το συμφέρον του λαού, ενώ εμείς τους χρυσοπληρώνουμε χωρίς αντικείμενο. Επιτρέπουν επίσης στα ΜΜΕ να κάνουν την προπαγάνδα που επιβάλλει η ξενόφερτη χούντα, σερβίροντας την κατευθυνόμενη ενημέρωση ως δήθεν ελευθερία του λόγου. 

Καλό ξημέρωμα!