ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Έργα και ημέρες του υπουργού-φλάμπουρου, Αλέκου Φλαμπουράρη


Τι θα γίνει με τον "γερο-ξεκούτη" υπουργό του Τσίπρα, Αλέκο Φλαμπουράρη, που σαν ζητιάνος εκλιπαρεί ελεημοσύνη 100 δόσεων για τα χρέη του και χάρισμα του χρέους κατανάλωσης νερού στη βίλα του, που παραθέριζε η οικογένεια του... Πρωθυπουργού...;;;
Δήλωνε ταμειακά αποθέματα (2 εκατ. ευρώ) και συνάμα έμπαινε χαριστικά στις ...100 δόσεις...!!!
Τέτοιο εξευτελιστικό θέαμα Υπουργού, με τέτοια προσωπική-ατομική αναξιοπρέπεια δεν έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος...!!!

Φαντασθείτε Υπουργό που φιλοξενούσε τα καλοκαίρια στην Βίλα του στην Αίγινα την οικογένεια Τσίπρα, (ό ίδιος δηλώνει ότι είναι «πολιτικός» του πατέρας και τα παιδιά του τον αποκαλούν Παππού), από το 2010 να μη πληρώνει τη «φιλοξενιάτικη» κατανάλωση νερού αξίας 6.600 ευρώ και να προσφεύγει στο Δήμο ο οποίος του χάρισε το 60% και να πληρώνει τελικά 2.600 ευρώ και μάλιστα σε 18 δόσεις δήλ. 144 ευρώ τη δόση.

Γέλιο προκαλεί ότι ο εν λόγω Υπουργός περιστάνει στο Συριζαίϊκο «λεχριταριό» τον...κοσμικό και ας λένε οι πληροφορρίες ότι «χορηγός» της πάσης φύσεως φιλοξενίας της οικογένειας Τσίπρα και των ηγετικών στελεχών τού κόμματος ήταν η Τασούλα Χριστοδουλοπούλου με εξαργύρωση την Υπουργοποίησή της όπως και του συζύγου της Θ. Δρίτσα.

Όπως επισημαίνουν σήμερα «Τα ΝΕΑ», ο αστείος Φλαμπουράρης δήλωσε ταμειακά διαθέσιμα το 2013 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2014 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Το οποίο σημαίνει ότι η αδυναμία πληρωμής των οφειλών του από φορολογία εισοδήματος και ΦΠΑ που δήλωσε ο μπαρμπα-εργολάβος στην Εφορία για να ενταχθεί στις 100 δόσεις, ήταν ψεύτικη! ήταν Πλαστή! Διότι είχε χρήματα και δεν πλήρωνε γράφει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Τα παραπάνω εξελίσσονται στον απόηχο των καταγγελιών του Βουλευτή του Ποταμιού και τέως Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη περί ύπαρξης «μαύρων ταμείων» στην εταιρεία τού διακονιάρη Υπουργού Φλαμπουράρη που ακόμα και σήμερα, μια εβδομάδα μετά, μένουν επιδεικτικά αναπάντητα.

Βέβαια ο Τσίπρας κάνει τα πάντα να κουκουλώσει το «πόθεν έσχες» του πολιτικού του πατέρα και παππού των παιδιών του αφού όπως μαρτύρησε ο Βαρεμένος θα καταθέσει νέο και αυτό θα... εξετάσει η Επιτροπή...!!!

Αν αυτά συνέβαιναν επί ΝΔ, θα είχαν πυρποληθεί Τράπεζες, μαγαζιά και θα είχαν φύγει και τα πλακάκια της πλατείας Συντάγματος από τους κουκουλοφόρους.

Όμως ο Τσίπρας ξεπληρώνει ότι όταν έγινε Πρωθυπουργός, ο Φλαμπουράρης μπορεί να μη τον φιλοξενεί τα καλοκαίρια στη Βίλα του, φρόντισε όμως να φιλοξενηθεί σε βίλα γνωστού εφοπλιστή στο Σούνιο και να κάνει βόλτες στο Αιγαίο με το κότερο του Mr. «εμφύτευση μαλλιών».

Ο αείμνηστος όμως «Γέρος της Δημοκρατίας» Γεώργιος Παπανδρέου, του οποίου τον υιό Ανδρέα μιμείται απ' άκρου εις άκρον σαν πίθηκος ο Τσίπρας, έλεγε:

«Ο κανόνας της "ηθικής αναξιότητας" πρέπει να ισχύει για τη Βουλή των Ελλήνων. Η Βουλή αποφαίνεται δια το πολιτικόν ήθος των βουλευτών, δια την αξιοπιστίαν ή την αναξιότητά τους. Οι βουλευτές πρέπει να υποκύπτουν στον άγραφο αλλά παντοδύναμο νόμο της πολιτικής ευθιξίας και φιλοτιμίας. 
Διαφέρει ο πολιτικός νόμος από τον ποινικό, διότι στον μεν ποινικό νόμο η αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου, στον πολιτικό νόμο όμως είναι εναντίον του». 

 Πηγή: POLITIKOSAFARI   - 29/10/2015