ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Βαβαί! Παπαί! Ευθανασία στους συνταξιούχους προτείνει η επιτροπή των "σοφών"


Λεηλατημένοι συνταξιούχοι του κατεχόμενου Λαμογιστάν, προσδεθείτε!

Μειώσεις από 11% έως 18% στις συντάξεις πάνω από 1000 ευρώ προτείνουν οι εντεταλμένοι της Τρόικας "σοφοί"! 
Τι λέτε βρε αρχιτρομοκράτες; Πού είχατε κρύψει τη "σοφία" σας τους προηγούμενους μήνες, τα προηγούμενα χρόνια και δεν λέγατε κουβέντα ώστε να αποτραπεί η κατάρρευση των Ασφαλιστικών Ταμείων; Πού ήσασταν όταν ο Σημίτης καλούσε τους διαχειριστές των αποθεματικών των Ταμείων να τα παίξουν στο χρηματιστήριο; Πού κοιμόσασταν όταν ο Βενιζέλος τα κούρευε με το διαβόητο PSI; Πού είχατε λουφάξει όλοι εσείς που όψιμα επιστρατευθήκατε για να μας χορηγήσετε την ένεση της ευθανασίας; Από πού σας κατέβασαν; Από τον Άρη;

Και, δυστυχώς, όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα, το ποσοστό κουρέματος θα εφαρμοστεί επί της ανύπαρκτης προμνημονιακής σύνταξης, αυτής δηλαδή που υπήρχε το 2009,  η οποία τώρα έχει μειωθεί κατά 30-40%. Δηλαδή ένας που προ-μνημονίων (πώς λέμε προ Χριστού;) έπαιρνε προ φόρων σύνταξη 2.300 ευρώ, και μετά τις περικοπές ("αλληλεγγύη" στα λαμόγια) η σύνταξη αυτή έπεσε στα 1500 ευρώ μικτά,  θα υποστεί περαιτέρω μείωση 18%x2300 = 414 ευρώ μηνιαίως, τουτέστιν η σύνταξή του θα κατέβη στα 1500-414= 1086 μικτά. Δηλαδή κάπου €800 καθαρά, ανάλογα με το πού θα διαμορφωθεί η επαπειλούμενη νέα φορολογική κλίμακα του Τσίπρα. 

Εκεί θα φτάσουν οι συντάξεις μηχανικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, γιατρών  και άλλων επαγγελματιών που πλήρωναν 35 και 40 χρόνια δυσβάστακτες εισφορές στα Ταμεία τους για να έχουν μια αξιοπρεπή σύνταξη και να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες των γηρατειών! Μιλάμε για υπεξαίρεση του κερατά!

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Επιτροπής Σοφών, οι προωθούμενες μειώσεις στις συντάξεις θα είναι άμεσες ώστε να καλυφθεί η μνημονιακή υποχρέωση για επιπλέον εξοικονόμηση, μέσα στο 2016, 1,8 δισ ευρώ. 
Ο στόχος, λέει, είναι τα επόμενα χρόνια να μην υπάρχουν συντάξεις πάνω από 1000 ευρώ. Είδατε που ο κομμουνισμός μας ήρθε μέσω αγριονεοφιλελεύθερου καπιταλισμού; Μα φυσικά, τα δύο άκρα συναντώνται! Είδατε πόσο χρήσιμες είναι οι "αριστερές" κυβερνήσεις στους τοκογλύφους δανειστές;

Καταλάβατε τώρα γιατί ο Τσίπρας, με τις ευλογίες της Μέρκελ, βιάστηκε να κάνει τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου; Για να πιάσει τους ψηφοφόρους στον ύπνο, όπερ και εγένετο!

Καταρρέουν τα έσοδα των Ταμείων, διάβασα εδώ.

Παράλληλα, στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης που δημοσιοποιήθηκαν χθες, το έλλειμμα στην Κοινωνική Ασφάλιση αγγίζει τα 600 εκατ. ευρώ, αντί για πλεόνασμα 197 εκατ. ευρώ που ήταν πέρσι! Απίστευτο! Πώς διάολο χάθηκαν 797 εκατομμύρια ευρώ σε 9 μήνες; 

Εύκολα! Την ώρα που ο Τσίπρας διαπραγματευόταν για το πώς θα μεταλλαχθεί σε ανδρείκελο των δανειστών, την ώρα που σάρωνε τα ταμειακά διαθέσιμα των ταμείων για να πληρώσει το ΔΝΤ, την ώρα που έκλεινε τις τράπεζες και έστηνε απατηλά δημοψηφίσματα για να μετατρέψει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, την ώρα που έκανε προεκλογικές ομιλίες παραμυθιάζοντας τους αποχαυνωμένους από την ασιτία ψηφοφόρους για τα δήθεν παράλληλα "ανακουφιστικά" μέτρα,  εκείνες τις ώρες, μέρες και μήνες τα έσοδα των ταμείων μειώθηκαν κατά 2,45%, ή κατά 10,1%. 

Αιτία τη βουτιάς αυτής είναι τα capital controls αλλά και η μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 2,9% που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου και δεν αντικαταστάθηκε με άλλο ισοδύναμο μέτρο.

Μάγος είσαι εσύ που προέβλεπες ότι θα συνέβαινε και αυτό; Όχι βέβαια, απλά έχεις κοινό νου.

Μωρέ πότε θα γίνει ένα ντου στο Κυνοβούλιο των δημίων μας να μη μείνει κολυμπηθρόξυλο;