ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Στο πλευρό των Ισλαμιστών οι ΗΠΑ!


Οι μάσκες έπεσαν, και ο "βασιλιάς" είναι γυμνός! 

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: 
Η Ουάσινγκτον Ποστ μεταδίδει ότι η Αμερική έλαβε την απόφαση να χορηγήσει αντιαεροπορικά συστήματα στους Ισλαμιστές για να αντιμετωπίσουν την Ρωσική Πολεμική Αεροπορία!!!

Σύμφωνα με ειδικούς, αυτό συνεπάγεται την κήρυξη πολέμου κατά της Ρωσίας, ενώ θα σηματοδοτήσει την αποστολή χερσαίων στρατευμάτων της Μόσχας στη Συρία.

Την είδηση σας τη μεταφέραμε χθες αποκλειστικά από Αραβική πηγή και επιβεβαιώνεται από τους Αμερικανούς μέσα σε 24 ώρες!!!

Στην Συρία δεν παίζει το κεφάλι του ο Άσαντ. Στη Συρία αποκαθηλώνεται η Αμερικάνικη Παντοκρατορία!!!»

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

[www.newrussia.gr]