ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Από αδικία σε αδικία κι από "πάγωμα" σε "πάγωμα" οι μεταρρυθμίσεις των Τσιπροκαμμένων

Η κυβέρνηση του νεομνημονιακού γεννίτσαρου Αλέξη Τσίπρα έχει κιόλας επιδοθεί στο προσφιλέστατο σπορ των προηγούμενων άχρηστων κυβερνήσεων, τα "παγώματα". Και δεν πρόκειται μόνο για το αίμα μας που παγώνει μετά από κάθε εξαγγελία μνημονιακής "μεταρρύθμισης", αλλά και οι ίδιες οι μεταρρυθμίσεις τους, η μια κατόπιν της άλλης! Δηλαδή, ρε πατριώτες, δεν ήταν επιβεβλημένες οι "μεταρρυθμίσεις" αυτές από τις Βρυξέλλες; Ο Τρύφων Αλεξιάδης τις σκαρφίζεται; Και τι σημαίνει "πάγωμα"; Ότι θα τις ξαναφέρει αύριο μεθαύριο, ή ότι θα βρει ισοδύναμα από τα συνήθη, και μάλιστα εξαντλημένα, υποζύγια για να τις καταργήσει εντελώς;

Όοοοχι! Μη βλέπετε στον ύπνο σας καρβέλια εσείς οι πεινασμένοι ηλικιωμένοι, ελπίζοντας ότι η εξαγγελθείσα "μεταρρύθμιση" της περικοπής των πολλάκις περικεκομμένων συντάξεων κάποια μέρα θα "παγώσει" και αυτή.  Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο. Άλλες μεταρρυθμίσεις "παγώνουν"! Αυτές που θίγουν τους έχοντες και κατέχοντες και διαιωνίζουν τα κακώς και αδίκως κείμενα.

Έτσι, μετά το πρόσφατο πάγωμα του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, όπου στέλνουν τα βλαστάρια τους οι έχοντες και κατέχοντες, και στην παραπαιδεία των φροντιστηρίων - ενός "θεσμού" που δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου διότι οι εκπαιδευτικοί δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους - έρχεται τώρα ο Αλεξιάδης να παγώσει την αύξηση των φορολογικών συντελεστών στα εισοδήματα από ενοίκια. (Αυτά που έλεγαν ότι θα ενσωματώσουν στο συνολικό εισόδημα για να φορολογούνται με ενιαία φορολογική κλίμακα επί του συνολικού εισοδήματος!)

Ως προς την τερατώδη "μεταρρύθμιση" της επιβολής φόρου σε ανείσπρακτα ενοίκια, οι ενδιαφερόμενοι ας περιμένουν στο ακουστικό τους, μέχρι να έρθει η νέα επιφοίτηση του "πνεύματος" (της παράνοιας) στον Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Κατά τ' άλλα, το πολυνομοσχέδιο των αριστερών "σοφών" προβλέπει συνέχιση του ΕΝΦΙΑ επί εξωπραγματικών τιμών ακινήτων, διότι οι Τσιπροκαμμένοι δεν πρόκαναν την αναπροσαρμογή προς τα κάτω των αντικειμενικών αξιών, λόγω "διαπραγματεύσεων" και ασκήσεων για το πώς ο επαναστάτης γίνεται ανδρείκελο, λόγω δημοψηφίσματος για να κλείσουν οι τράπεζες και να μετατρέψουν το ηρωικό "ΌΧΙ" σε δουλικό "ΝΑΙ", και λόγω εκλογών για να ξεφορτωθούν τους εκπροσώπους της αντιμνημονιακής Αριστεράς. Και όπως πάντα, ποιος πληρώνει τις αμαρτίες της δημοκρατορίας; Μα ο ηλίθιος λαός, φυσικά.

Κατά τ' άλλα, το δολοφονικό πολυνομοσχέδιο δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση για ένα Σαββατοκύριακο, έτσι για στάχτη στα μάτια.

Κυβερνοαλήτες, με τέτοιες κουτοπονηριές δεν πρόκειται να διαμορφώσετε φορολογική συνείδηση στους πολίτες! Αλλά τι σας νοιάζει; Εσείς ήδη τρώτε με χρυσά κουτάλια... Ας είναι καλά η δημοκρατορία μας! Τύφλα νάχουν οι χούντες όλων των εποχών!