ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Αιμοσταγή Tony Blair, με την υποκριτική συγνώμη σου δεν εξιλεώνεσαι


«Μπλερ: "Συγνώμη" για τα λάθη στον πόλεμο του Ιράκ

Η επέμβαση των δυνάμεων της συμμαχίας υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Ιράκ το 2003 συνέβαλε στην άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ σε συνέντευξη του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, που αναμένεται να προβληθεί σήμερα.

Σε ερώτηση για το αν ο πόλεμος στο Ιράκ αποτελεί τη «βασική αιτία» για την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους ο Μπλερ απάντησε: "Πιστεύω ότι υπάρχουν στοιχεία αλήθειας σε αυτό", σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph.

"Ασφαλώς δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως όσοι από εμάς απομακρύναμε (τον πρώην ηγέτη του Ιράκ) Σαντάμ (Χουσεΐν) το 2003, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί το 2015", πρόσθεσε ο Μπλερ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας ζήτησε παράλληλα συγνώμη για τις "λάθος" πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών και εξέφρασε τον αποτυχημένο σχεδιασμό των όσων επακολούθησαν την ανατροπή του Χουσεΐν. Όμως αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την απομάκρυνση του Χουσεΐν από την εξουσία.

Η Βρετανία ήταν ανάμεσα στις χώρες της συμμαχίας, οι ένοπλες δυνάμεις των οποίων εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003». (πηγή)
Στο βιβλίο μου "DESERT STORM - COMBAT OR EXECUTION?" που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα www.seferou.net (English books), τεκμηριώνεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η διαβόητη "Καταιγίδα της Ερήμου" (17 Ιαν. 1991 - 28 Φεβρ. 1991) ήταν ένα προμελετημένο ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο. Τότε η επικεφαλής δύναμη της "Συμμαχίας"  που πρωταγωνίστησε στα εγκλήματα πολέμου από αέρος και εδάφους ήταν φυσικά οι ΗΠΑ, με πρόεδρο τον εξ αποστάσεως σφαγέα George Bush senior, και το κολλητάρι τους Ηνωμένο Βασίλειο, με πρωθυπουργό τον συντηρητικό John Major. 


Επειδή όμως ο Σαντάμ Χουσεΐν ήταν ακόμη ζωντανός και προσπαθούσε να αναστηλώσει τα ερείπια τη χώρας του, εν μέσω ενός απάνθρωπου διεθνούς εμπάργκο, οι αιμοσταγείς "Σύμμαχοι" επανήλθαν δριμύτεροι μετά από δωδεκαετή προετοιμασία. Τη δεύτερη φορά (Μάρτιος του 2003) επικεφαλής του Ιρακινού ολοκαυτώματος (Operation Iraqi Freedom!) ήταν ο George Bush junior, που είχε φαίνεται ζηλέψει τη "δόξα" του πατέρα του ανάμεσα στους ήρωες της κολάσεως και ήθελε κι αυτός να βάψει τα χέρια του στο αίμα. Δεξί του χέρι στη χαριστική βολή στο Ιράκ ήταν και πάλι το κολλητάρι Ηνωμένο Βασίλειο, που τούτη τη φορά πρωθυπουργός του ήταν ο επικεφαλής του Labour Party (Εργατικό Κόμμα) Τony Blair, για να επαληθευτεί το ρηθέν "Δεξιοί, αριστεροί όλοι ίδιοι στο φαΐ και στη σφαγή".

Τα υπόλοιπα τραγικά γεγονότα που έφεραν τον εμφύλιο και το χάος στο Ιράκ  και εξευτέλισαν με ατιμωτικό θάνατο έναν ηγέτη που αποτελούσε εμπόδιο στην εξάπλωση του Ισλαμικού φονταμενταλισμού τα γνωρίζετε.

Έρχεται λοιπόν σήμερα ο πολεμοχαρής Τόνυ Μπλερ να ζητήσει υποκριτικά "συγνώμη" διότι έγιναν, λέει, "λάθη" και η απομάκρυνση του Σαντάμ Χουσεΐν είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), δηλαδή των τζιχαντιστών. Σώωωπα!

Too little too late, Tony Blair! Ακόμη κι αν πρόσφερες ολόκληρη την περιουσία σου στους ακρωτηριασμένους και από τους δικούς σου βομβαρδισμούς Ιρακινούς - κάτι που ούτε καν το διανοείσαι - δεν επρόκειτο να εξιλεωθείς. Οι βαρβαρότητές σας στο Ιράκ, εκτός από έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έχουν και θα έχουν ολέθριες συνέπειες σε ολόκληρη τη Δύση, όπου καταφθάνουν καθημερινά τζιχαντιστές, κάτω από τη μάσκα του πρόσφυγα. Το τραγικό είναι ότι οι ηλίθιοι, εκτός από βάρβαροι, ηγέτες της Δύσης συνεχίζουν τα ίδια εναντίον της Συρίας, μη έχοντας διδαχτεί τίποτα από τα τραγικά αποτελέσματα της διάλυσης του Ιράκ...