ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Ο Βαρουφάκης και οι "1101" θα μας "σώσουν" μέσω της ενημέρωσης!

Καλή φάμπρικα, σκέτο μπακιροκοφτείο, έστησαν Βαρουφάκης - Εφήμερος

Του Γ. Γ.

Πολύ καλή φάμπρικα, σκέτο μπακιροκοφτείο αυτό που έστησαν ο Γιάννης Βαρουφάκης και οι συνεργάτες του. Προφανώς αναφερόμαστε στην πλατφόρμα «1101» που ξεκινάει  την διαδικτυακή της λειτουργία την Δευτέρα.

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους μαθαίνουμε ότι «τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι εναντίον μας. Επί χρόνια τώρα αποτελούν μέλος του τριγώνου της διαπλοκής, μαζί με την πολιτική και τις τράπεζες».

Με αυτό το δεδομένο τα άτομα αυτής της πρωτοβουλίας εκτιμούν ότι «είναι απόλυτη κοινωνική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο στήριξης της δημοσιογραφίας, της ενημέρωσης και κατ’ επέκταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Το κίνημα των 1101 είναι μια πρόταση προς αυτή την κατεύθυνση».


Φυσικά αυτό απαιτεί, σύμφωνα με τους ίδιους οι πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθεια τους «με μια ελάχιστη συνδρομή». Και επειδή ως γνωστόν το «τζάμπα πέθανε» οι «πλαφορμίτες» του Βαρουφάκη ζητούν από τους πολίτες να γίνουν συνδρομητές σ’ αυτό τους το εγχείρημα καταθέτοντας πέντε ευρώ το μήνα, μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής  σε τράπεζα της αρεσκείας τους.


Περίεργο είναι ότι τα χρήματα δεν κατατίθενται σε έναν εταιρικό λογαριασμό όπως είναι το συνηθισμένο σ’ αυτές τις περιπτώσεις αλλά σε φυσικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα στο όνομα του Κώστα Εφήμερου – Παπαδόπουλου.  (Είναι εκδότης του ThePressProject και ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής BitsnBytes).


Να συμπληρώσουμε ότι σύμφωνα με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας «1101.gr» έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα 1000 συνδρομητές, άρα στον λογαριασμό του Κ. Εφήμερου θα κατατεθούν 5.000 ευρώ ενώ στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι σύντομα οι συνδρομητές να γίνουν 50.000 και να καταλήγουν στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη της BitsnBytes 250.000 ευρώ τον μήνα!


Υπάρχουν τόσοι πολλοί χάνοι στην εποχή μας;


(πηγή)