ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Η αποκομιδή των λειψάνων της Νέας Δημοκρατίας

Μη-αγαπητοί και μη εξαιρετέοι επίδοξοι αρχηγοί του πτώματος της ΝΔ, τα συλλυπητήριά μου. Να ζήσετε να τη θυμόσαστε!

Το χθεσινό φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών, είτε ήταν στημένο, όπως πολλοί πιθανολογούν, είτε ήταν ατύχημα, επιβεβαιώνει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πια ένα άψυχο κουφάρι χωρίς περιεχόμενο.
Το φιάσκο της ακύρωσης των πολυδιαφημισμένων εσωκομματικών εκλογών, είτε λόγω βλακείας και ανεπάρκειας υμών των ιδίων, είτε λόγω κουτοπονηρίας του προσωρινού αρχηγεύοντος της ΝΔ, είτε λόγω ξένου δακτύλου που διέφθειρε την εταιρεία Infosolutions επιδιώκοντας να σας γελοιοποιήσει και να σας διαλύσει, σφραγίζει ανεπιστρεπτί το τέλος του κώματός σας. Δεν υπάρχει πια λόγος ύπαρξής του!

Ήρθε το τέλος της Νέας Δημοκρατίας, που ούτε νέα είναι ούτε τη Δημοκρατία περιφρούρησε, και πρέπει να το αντιληφθείτε άμεσα και να μην χάνετε τον καιρό σας προσπαθώντας να αναστήσετε ένα πτώμα με τεχνητές αναπνοές.

Το ότι στην αρχή της ίδρυσής του το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάτω από τη στιβαρή ηγεσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, προσέφερε εξαιρετικά θετικές υπηρεσίες στη χώρα είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Το ότι στην πορεία πήγε από το κακό στο χειρότερο, νοθεύοντας την ταυτότητά του και μιμούμενο στα χειρότερα το ΠΑΣΟΚ του δημαγωγού Ανδρέα Παπανδρέου, είναι επίσης παγκοίνως παραδεκτό.

Το ότι σήμερα η ΝΔ βαρύνεται με όλες τις αμαρτίες ενός διαπλεκόμενου, μνημονιακού αγριονεοφιλελεύθερου κώματος που πρόδωσε το λαό και συναίνεσε στην εχχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και στην επιβολή των δολοφονικών μνημονίων λιτότητας, είναι εγκλήματα ασυγχώρητα που δεν της επιτρέπουν την επανίδρυσή της με υλικά τα μπάζα της αυτοκατεδάφισής της.

Αποσυρθείτε λοιπόν από την πολιτική ζωή της χώρας, μπας και  ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και τα άλλα διεφθαρμένα κόμματα-πτώματα, και αναζητηθεί άλλο σύστημα υγιούς διακυβέρνησης της Ελλάδας.

Η κομματοκρατία μας εξαθλίωσε, κουρέλιασε την αξιοπρέπειά μας, κατακερμάτισε τον κοινωνικό ιστό, εξέθρεψε το μίσος αντί για την ενότητα, υπέθαλψε τη διαφθορά στο κράτος, ταπείνωσε και πτώχευσε τη χώρα, ενώ οι βΟλευτές και διαπλεκόμενοι όλων των κομμάτων θασαυρίσατε και συνεχίζετε να θησαυρίζετε ακόμη και στους χαλεπούς καιρούς που ο λαός στενάζει κάτω από τον ξενόφερτο μνημονιακό ζυγό.

Διαλύστε λοιπόν το παλιομάγαζο της Νέας Δημοκρατίας που, χωρίς πια τη φλόγα του πυρσού του ιδρυτή της στο έμβλημά της, πορεύεται δίχως ιδανικά και στόχους στο σκοτάδι, δειλή και άβουλη, περιμένοντας ένα θαύμα νεκρανάστασής της.

Διαλύστε την αχυρένια καλύβα της Νέας Δημοκρατίας, και αποσυρθείτε σε απομόνωση και περισυλλογή, μπας και κατεβάσει η κούτρα των εντιμότερων και νεώτερων εξ' υμών κάποια φαεινή ιδέα για το πώς θα βγει η Ελλάδα από το τέλμα και τη δουλεία στην οποία και το κόμμα σας συνήργησε για να περιέλθει.

Διαλύστε την κομματική συμμορία της Νέας Δημοκρατίας και, απελευθερωμένοι από τα δεσμά της διαπλοκής και το άγχος διατήρησης της κομματικής πελατείας, συντάξτε ένα καινούργιο Σύνταγμα, που σε ελάχιστα θα θυμίζει το παλιό.

Ισχυρίζεστε ότι η Νέα Δημοκρατία, σε δύσκολους καιρούς, υπήρξε ο στυλοβάτης της Ελλάδας, και αυτό είναι αλήθεια. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν να ξαναγίνετε στυλοβάτης. Η Ελλάδα έχει καταρρεύσει και χρειάζεται ανοικοδόμηση εκ θεμελίων.

Οι παλιοί νεοδημοκράτες, όμως, επειδή βαρύνονται με πολλές αμαρτίες πρέπει να αποσυρθούν από το προσκήνιο. Όσοι, ελάχιστοι ίσως, δεν έχουν λερώσει τα χέρια τους μέσα στη διαφθορά της διαπλοκής, ας ανασκουμπωθούν για να φτιάξουν ένα καινούργιο Σύνταγμα. Επαναλαμβάνω, να δουλέψουν ως απλοί ενεργοί πολίτες που νοιάζονται για τη χώρα και το λαό της και όχι ως μέλη κόμματος με το ίδιο (στοιχειωμένο) ή άλλο όνομα.

Κι αν θέλετε ιδέες από μια "πυγολαμπίδα", ιδού μερικές:

1. Ο αριθμός των βουλευτών να είναι 150.

2. Ο μισθός τους να είναι €3000, χωρίς καμία άλλη παροχή για Επιτροπές, μετακινήσεις, αυτοκίνητα, τηλέφωνα, κλπ. (Αυτό θα αποτρέψει τους τυχοδιώκτες που μπαίνουν στη Βουλή για να πλουτίσουν, και θα μείνουν οι αληθινοί πατριώτες).

3. Οι εκλογές να γίνονται αυστηρά κάθε 4 χρόνια, και αν υπάρξει πρόβλημα να γίνεται σχηματισμός άλλης κυβέρνησης από την ίδια Βουλή.

4. Το ελάχιστο ποσοστό ψήφων για εισαγωγή κόμματος στη Βουλή να είναι 6%.

5. Η Δικαιοσύνη να είναι εντελώς ανεξάρτητη και να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με τη νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία.

6. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται απ' ευθείας από το λαό, κάθε 4 χρόνια, την ίδια ημερομηνία με τις εθνικές εκλογές.

7. Καμία σύνταξη για τους βουλευτές, εφόσον διατηρούν τα επαγγέλματά τους και συνταξιοδοτούνται από τα ταμεία τους.

Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν, για την εξυγίανση της κοινοβΟλευτικής κόπρου του Αυγεία.

Στη διάθεσή σας για περισσότερες συμβουλές. Χα, χα, χάααα! Παραμιλάω ξύπνια...

Καληνύχτα Νέα Δημοκρατία, καληνύχτα Ελλάδα. Η νύχτα σου θα είναι μακρά. Αλλά... συνηθισμένα τα βουνά  απ' τα χιόνια. Εδώ αντέξαμε 400 χρόνια οθωμανικής σκλαβιάς και τώρα θα δειλιάσουμε; Άλλωστε, η βλοσυρή σκιώδης παγκόσμια δικτατορία δεν επιτρέπει ανταρσίες από πατριώτες...