ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Πακιστανός Βουλευτής: Μεγάλες δυνάμεις στηρίζουν τους τζιχαντιστές για το συμφέρον τους

Πακιστανός Γερουσιαστής: Δυτικοί και Άραβες υποστηρικτές της Daesh* είναι υπεύθυνοι για την τραγωδία στο Παρίσι. 

Ισλαμαμπάντ, 14 Νοεμβρίου, IRNA - Ένας Πακιστανός κοινοβουλευτικός κατήγγειλε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και δήλωσε ότι ορισμένες δυτικές δυνάμεις και οι Σιωνιστές και Άραβες σύμμαχοί τους είναι υπεύθυνοι για τη φονική τραγωδία.

Σε μια συνέντευξη με το πρακτορείο IRNA, το Σάββατο, ο γερουσιαστής Syed Tahir Hussain Mashhadi είπε: «η διεθνής κοινότητα πρέπει επίσης να αποδεχθεί την ευθύνη για ό, τι ακριβώς συνέβη στο Παρίσι και ό, τι συμβαίνει στη Συρία, το Ιράκ και πολλές άλλες χώρες του Μουσουλμανικού κόσμου. Μέχρι στιγμής, η διεθνής κοινότητα δεν είναι ενωμένη και δεν έχει κάνει αρκετά κατά των τρομοκρατών».


«Οι βάρβαροι που αυτοαποκαλούνται Daesh, Ταλιμπάν ή φονταμενταλιστές μαχητές με οποιοδήποτε όνομα, χρηματοδοτούνται, εξοπλίζονται και υποστηρίζονται από μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και επίσης από τους Άραβες συμμάχους τους.

Η δημιουργία αυτών των απάνθρωπων τεράτων έγινε για τα εθνικά τους συμφέροντα. Όλοι γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία και το Σιωνιστικό Καθεστώς είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία αυτών των τεράτων», είπε.
«Τώρα έχει έρθει η ώρα για εκείνους που έχουν υποστηρίξει την Daesh ή οποιεσδήποτε άλλες τρομοκρατικές ομάδες, να σταματήσουν να δίνουν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια προς τους τρομοκράτες και να σταματήσουν να τους χρησιμοποιούν ως εντολοδόχους τους·  υπάρχει ακόμη χρόνος για να ενωθούν και να σχηματίσουν μια παγκόσμια ενότητα και στρατηγική για την καταπολέμηση της Daesh», πρόσθεσε ο γερουσιαστής.

Ο βουλευτής συνέχισε να λέει ότι οι Αμερικανοί έχουν το δικό τους αλλόκοτο αίσθημα δικαιοσύνης, αλλόκοτο αίσθημα εκδίκησης και αλλόκοτες πολιτικές που είναι πάντα ιδιοτελείς. «Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα, αλλά όχι σε βάρος της ανθρώπινης ζωής», σημείωσε.


«Στη Συρία, ορισμένες χώρες βομβαρδίζουν την Daesh και ορισμένες χώρες βομβαρδίζουν τις κυβερνητικές δυνάμεις που μάχονται την Daesh· αυτό είναι πολύ παράξενο και πρέπει να σταματήσει. Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η δημιουργία της Daesh είναι μια διεθνής συνωμοσία. Δεν είναι θέμα Δύσης έναντι Ανατολής, Χριστιανισμού έναντι Ισλάμ ή Αράβων έναντι μη-Αράβων, είναι πολύ πέρα ​​από αυτό», είπε ο πολιτικός ηγέτης.


(πηγή

--------------------
*Daesh: Ακρωνύμιο της Αραβικής τρομοκρατικής ομάδας «al-Dawla al-Islamiya fi al-Iraq wa al-Sham», ωστόσο ταυτόχρονα είναι ομόηχο με μια άλλη αραβική λέξη που σημαίνει «για κλωτσιές». Το όνομα Daesh το έδωσε Αμερικανός στρατηγός.