Δραματικό, όσο και απαξιωτικό για τους ψηφοφόρους του κόμματος το παρασκήνιο του γαλάζιου φιάσκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το βράδι του Σαββάτου, άνθρωποι που βρισκόντουσαν στο περιβάλλον του Μειμαράκη υποστήριζαν ότι δεν πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές.
Τι συνέβη; Γνώριζαν πόσο χαοτική είναι η κατάσταση ή κάτι παραπάνω;
Γιατί ο Μεϊμαράκης δεν επέμενε - δύο μήνες τώρα - να γίνουν δοκιμές ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλα θα λειτουργούσαν υποδειγματικά;
Όταν μάλιστα το εγχείρημα ανέλαβε μια μικρή εταιρεία με πεσμένο πλέον το site της.
Έπεσε και το site της εταιρίας Infosolutions με έδρα τη Γλυφάδα (Αγίου Νικολάου 48) που είναι υπεύθυνη για το φιάσκο στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Στις 23 Οκτωβρίου είχε αποφασιστεί ομόφωνα, με τη συναίνεση των οχτώ εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων της ΝΔ, η ανάθεση της διενέργειας των εκλογών της ΝΔ από την εταιρεία Infosolutions.
Πρόκειται για μία ομόρρυθμη εταιρεία μηχανοργάνωσης με πελατολόγιο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια. Επιλέχθηκε διότι φέρεται να κατέθεσε την πιο συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά.
Οι εκλογές της 22ας Νοεμβρίου εξελίχθηκαν σε φιάσκο ολκής, και ξαφνικά όλοι άρχισαν να ψάχνουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για την εταιρεία που δεν ανταποκρίθηκε στα τεχνικά ζητήματα.
Πάμε παρακάτω. Το πραγματικό παρασκήνιο τώρα θέλει τον Μεϊμαράκη να νιώθει την καυτή ανάσα των Μητσοτάκη-Άδωνι, ένας από τους οποίους θα περνούσε στον 2ο γύρο και μάλιστα η διαφορά τους δεν θα ξεπερνούσε τις 5 μονάδες.
Αυτό θα επέτρεπε στον δεύτερο να διεκδικήσει την πρωτιά με την άνεση του outsider. Ο Μειμαράκης θα έχανε τις εκλογές και μαζί με αυτόν τα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από την ΝΔ την πρόσβαση στην διανομή της πίτας.
Ποια θα είναι η συνέχεια;
Απλά, οι εκλογές δεν πρόκειται να διεξαχθούν ποτέ!
Ο επόμενος στόχος των συμφερόντων θα είναι να πετάξουν έξω από το κόμμα τους Μητσοτάκη και Γεωργιάδη ενώ ο Τζιτζικώστας θα κάνει πλέον το δικό του κόμμα.
Αυτά.
(πηγή)
*********