ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Μήπως η χώρα μας κυβερνάται από συμμορία μαφιόζων;


- Να συλληφθεί απόψε κιόλας ο Γιάννης Πανούσης
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καλέσει τους πολίτες να βγουν στους δρόμους

Κι αν είναι ψυχοπαθής να οδηγηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη στο τρελάδικο.
Αν οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί, τότε σήμερα κιόλας ο λαός θα πρέπει να κατεβεί στους δρόμους. Να αποκαθηλώσει τη συμμορία των συνωμοτών και να περιφρουρήσει την πατρίδα του και τη Δημοκρατία...

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή. Συμβαίνουν στη χώρα μου και λυπάμαι γι αυτό, θεωρώ όμως πως επί της ουσίας, μόνο σε μπουρδέλο μπορούν να γίνονται. Κι εκεί μόνο κατά της απουσία της τσατσάς. Διαφορετικά ακόμη και στο μπουρδέλο υπάρχουν όρια…

Βγαίνει ο πρώην υπουργός – και καθηγητής εγκληματολογίας παρακαλώ – και δηλώνει ότι κύκλωμα μαφιόζων τρομοκρατών που συναγελάζεται με πολιτικά – κυβερνητικά στελέχη απειλεί τη ζωή του και τη ζωή των μελών της οικογένειάς του, και δεν ιδρώνει κανένα αυτί.

Θέλεις να πεις κ. Πανούση ότι η χώρα κυβερνάται σήμερα από μια συμμορία μαφιόζων που ενέχονται σε σχέδια πολιτικών δολοφονιών και ότι αυτό δεν έχει δικαίωμα να το ξέρει ο Έλληνας πολίτης???

Δηλώνει ξεκάθαρα πως, για όλα τα παραπάνω, λύνει το στόμα του αφήνοντας σε κάποιο συμβολαιογράφο στοιχεία και αναλυτικότερες λεπτομέρειες, και όλοι κάνουν τουμπεκί.

Ποιος είναι κ. Πανούση αυτός ο συμβολαιογράφος??? 
Με ποιό δικαίωμα αναγορεύει τον εαυτό του σε θεματοφύλακα μιας τέτοιας καταγγελίας που βάφει στο χρώμα του αίματος την πολιτική ζωή??? 
Και κυρίως με ποιό δικαίωμα τόσο εσύ ως καταγγέλων, όσο και αυτός συνεχίζετε να κυκλοφορείτε ελεύθεροι???

Δε διστάζει να ισχυριστεί πως για όλα τα παραπάνω ξέρει ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, και οι πάντες σφυρίζουν αδιάφορα.

Ομολογεί ανοικτά πως είναι γνώστης όλων των στοιχείων και δεν τα δημοσιοποιεί επειδή αυτό απαίτησε η οικογένειά του, και κανείς δε λέει κουβέντα.

«Τα έχω γράψει σε μορφή διηγήματος σε 9 σελίδες. Υπάρχουν εκεί όλα τα στοιχεία με ονόματα…» λέει χαρακτηριστικά και οι υπαινιγμοί που αφήνει δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Ας δούμε κωδικοποιημένα τι υποστηρίζει και στο περίπου ποιους εμπλέκει και γιατί τους κατηγορεί: 

-- Ο συνάδελφός μου υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος δεν με κάλυψε όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι δικοί μου αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα κελιά των Πυρήνων της Φωτιάς, κάτι που δεν είναι αλήθεια αλλά ο Παρασκευόπουλος δεν το διέψευσε.

-- Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες - ξέρω τα ονόματα.

-- Κι εκείνοι γνωρίζουν ότι γνωρίζω και έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν.

-- Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι.

Η ερώτηση είναι απλή: Ποιος εισαγγελέας τολμά να καταστεί συνένοχος μη διατάσσοντας σήμερα κιόλας τη σύλληψη του Πανούση???

Ποιος πρόεδρος της Δημοκρατίας τολμά μετά απ όλα αυτά να μην απευθύνει σήμερα κιόλας διάγγελμα στον Ελληνικό λαό, καλώντας τον να ανατρέψει τους συνομώτες και να υπερασπιστεί την πατρίδα του και τη δημοκρατία???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"