ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Ρεζίλι των σκυλιών έγινε η Νέα Δημοκρατία σήμερα

ΦΙΑΣΚΟ!

Πρόβα generale του προσωρινού, και επίδοξου "κανονικού", Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, του ξεχαρβαλωμένου μάγκα του πολλά βαρύ, του "μπαγάσα" του  Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 
Μπράβο ρε Βαγγέλη! Μας έκανες και γελάσαμε. Χα, χα, χάααα!  
Στο βάθος ακούω κάποιους οργισμένους οπαδούς της ΝουΔούλας να κράζουν εν χορώ: ΑΝΑΞΙΟΣ!!! Η κακή μέρα (το μπάχαλο) φάνηκε από το πρωί! Τυχαίο; Δε νομίζω!

«Οι υπεύθυνοι αυτού του φιάσκου να αναζητηθούν και να αποδοθούν οι παραιτήσεις τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.
«Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ζητώ συγνώμη απο τον κόσμο της ΝΔ για το σημερινό φιάσκο και ρεζιλίκι. Γιατί δεν ξέρω αν οι υπεύθυνοι έχουν τσίπα να το κάνουν», ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης.

Θέλουν και να κυβερνήσουν...
Του Γιώργου Καρελιά

Τα διαλυτικά φαινόμενα που επικρατούν σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο ένα μεγάλο κόμμα. Αλλά αυτό που συμβαίνει από το πρωί της Κυριακής στη ΝΔ είναι σχεδόν απίστευτο.
«Ξαφνικά» διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούν να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού, διότι σχεδόν τίποτα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει ομαλά στο μηχανογραφικό σύστημα. Υποτίθεται ότι είχαν σχεδόν ενάμιση μήνα για να οργανώσουν τη διαδικασία εκλογής. Αλλά έφαγαν το μισό χρόνο για να τσακώνονται οι εσωκομματικές φατρίες.
Έστω κι έτσι, κάποια στιγμή το ξεπέρασαν - υποτίθεται - και κατέληξαν. 
Ουδείς πήρε χαμπάρι τι γινόταν στον οργανωτικό τομέα; 
Ουδείς παρακολουθούσε και ήλεγχε την εταιρεία που είχε αναλάβει να διεξαγάγει τις εκλογές; 
Έπρεπε να φτάσει η νύχτα πριν από το άνοιγμα της κάλπης, για να διαπιστώσουν ότι δεν δούλευαν υπολογιστές ή δεν είχαν καν φορτιστές;

Αδιανόητα πράγματα. Λες και συνωμότησε ο θεός της τεχνολογίας. Αλλά μάλλον συνωμότησε ο γαλάζιος θεός της ανικανότητας και του ζαμανφουτισμού κάποιων. 

Αλήθεια ο αρχηγός του κόμματος (έστω ο προσωρινός, που θέλει να ξαναγίνει κανονικός) δεν έχει καμιά ευθύνη;

Τα είχε φορτώσει στους ελαφρόμυαλους κοκόρους της Ρηγίλλης; Και οι άλλοι τρεις υποψήφιοι, που είχαν ανθρώπους στη διαδικασία, δεν κατάλαβαν τίποτα; Και όλοι μαζί εύθυμοι και ανέμελοι ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής και βρέθηκαν μπροστά σ’ αυτό το φιάσκο;

Ήταν που ήταν στραβό το γαλάζιο κλήμα, το ‘φαγε κι ο κυριακάτικος γάιδαρος της ανικανότητας…

Ζητούν παραίτηση Μεϊμαράκη. Πρόταση για Μ. Γιαννάκου. Δεν παραιτείται ο Μεϊμαράκης. Τι οδήγησε στο ναυάγιο. 

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον άπαντες στη Ν. Δ. μετά το ναυάγιο στη διαδικασία εκλογής προέδρου. Ήδη ο Απ. Τζιτζικώστας ζητεί την παραίτηση του Ευ. Μεϊμαράκη. Κάτι που ασπάζεται και ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος προτείνει την ανάληψη της προεδρίας από την κ. Μ. Γιαννάκου, η οποία αποδέχεται την πρόταση, αν τη συνυπογράψουν όλοι οι υποψήφιοι. 
Ο Ά. Γεωργιάδης ζητεί συνάντηση όλων των υποψηφίων. Ωστόσο ο Ευ. Μεϊμαράκης αρνείται να παραιτηθεί. Σύμφωνα με το περιβάλλον του: «Ο κ. Μεϊμαράκης δεν παραιτείται, η Ν. Δ. έχει πρόεδρο και καταστατικό. Λύσεις υπάρχουν. Κάνουν σπέκουλα».

Από νωρίς το πρωί, το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα ορισμένες εφορευτικές επιτροπές να μετατρέπουν τη διαδικασία σε χειρόγραφη, κάτι που όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αντιδράσεις σε υποψηφίους και ψηφοφόρους. 

Στις 10.30 η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε πως οι εκλογές δεν πρόκειται να διεξαχθούν. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε μιλήσει για απόσυρση της υποψηφιότητάς του εάν κι εφόσον οι εκλογές συνεχίζονταν και γίνονταν με χειρόγραφο τρόπο, κάτι που επέτρεπε τις διπλοεγγραφές στο σύστημα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση των υπευθύνων για τη διαδικασία και μίλησε για απαράδεκτα περιστατικά που δεν τιμούν κανέναν. «Εάν νομίζουν πως θα τους αφήσουμε να κάνουν όσα κάνουν και που επιτρέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά ανενόχλητος, είναι γελασμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ευθύνες αποδίδονται, φυσικά, στον γραμματέα του κόμματος Α. Παπαμιμίκο, ο οποίος ήταν και υπεύθυνος για τη διαδικασία. Πάντως στελέχη της Ν. Δ. γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το σύστημα δεν επρόκειτο να λειτουργήσει αφού σε όλες τις δοκιμές κατέρρεε. Η εταιρία που ανέλαβε τη ψηφοφορία διατηρούσε σχέσεις με τη Ν. Δ. καθώς επί πρωθυπουργίας Σαμαρά είχε αναλάβει έργο στο Μαξίμου.

(πηγή)