ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Οι νεοδημοκράτες προτιμούν την αποτελμάτωση της ΝΔ!


Προφανώς δεν θέλουν ν' αλλάξει τίποτα στο κώμα τους και γι' αυτό προκρίνουν Μεϊμαράκη! Προτιμούν να γίνει το κόμμα τους απόκομμα, τάλε κουάλε ΠΑΣΟΚ, παρά να τολμήσουν ριζική αλλαγή. Άλλωστε, τον Μεϊμαράκη τον στηρίζει, λέει, ο πρώην πρωθυπουργός και επί εξαετίαν μουγκός, Κώστας Καραμανλής! Big deal!

Τον θέλει επίσης και ο Τσίπρας, διότι ο Βάγγος είναι προβλέψιμος, συναινετικός και εντελώς ακίνδυνος. Όταν αντιπολιτεύεται στη Βουλή τον Αλέξη, αντί να οργιστεί, χασκογελάει αυτάρεσκα με τις μαγκιές του, δίνοντας την εντύπωση ότι διασκεδάζει με το δράμα του ελληνικού λαού. Άντε, λοιπόν, ψηφίστε τον Βαγγέλη, χαϊδευτικά Βαγγέλα, για περισσότερα χρόνια του Τσίπρα στην εξουσία...

Καληνύχτα "γαλάζια" παιδιά! Η νύχτα σας θα είναι μακρά και ίσως αξημέρωτη...
Μακάρι να διαλυθεί η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα και νυν κλινικά νεκρή ΝουΔούλα. 
Παρεμπιπτόντως, την ίδια "ευχή" δίνω και στο αμαρτωλό κώμα του ΠΑΣΟΚ, που δεν είναι πια ούτε πανελλήνιο ούτε σοσιαλιστικό ούτε κίνημα... Ας όψονται, αφού έκαναν τα πάντα για να μας φτάσουν στο σημερινό θλιβερό κατάντημα...

«Το προβάδισμα που είχε από την πρώτη στιγμή φαίνεται πως διατηρεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Interview. 

Τρεις μέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πλησιάζει την εκλογή από την πρώτη Κυριακή, καθώς συγκεντρώνει 41%. 

Τον ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 20%, δύο μονάδες περισσότερες από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που συγκεντρώνει 18%. 

Τελευταίος με οριακή διαφορά ο Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστό 17%. 

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και η στάση του εκλογικού σώματος απέναντι στους πρώην προέδρους της ΝΔ όπου η αποδοχή του Κώστα Καραμανλή αγγίζει το 90%, ενώ αντίθετα εκείνη του Αντώνη Σαμαρά κυμαίνεται στο 57%.» (πηγή)