ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Άπατος ο κυνισμός του Τρύφωνα Αλεξιάδη!

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ...

...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...

«Υλοποιούμε αυτά που ψήφισε ο ελληνικός λαός» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, προκειμένου...
να υπερασπιστεί τα νέα φορολογικά και συνταξιοδοτικά μέτρα που «κουβαλά» ο νέος προϋπολογισμός για το 2016.
«Εμείς δεν κλέψαμε την ψήφο του λαού. Καταθέσαμε εξ αρχής την πρότασή μας και ο λαός ψήφισε. Ερχόμαστε να υλοποιήσουμε αυτά που ψήφισε ο λαός» είπε ο υπουργός, για να επικρίνει την αντιπολίτευση, σημειώνοντας: «Εσείς λέτε ότι η λύση είναι η επιστροφή στο χθες, στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, ό,τι δηλαδή καταδίκασε ο λαός».

Προχωρώντας, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα, τόνισε ότι η αύξηση των φόρων για το 2016 είναι μόνο (!) 2,2 δισ. ευρώ και όχι «πέντε ή έξι δισ. ευρώ, όπως ακούμε».

Αναφορικά με την κριτική που ασκήθηκε από την αντιπολίτευση ότι για το νέο έτος προβλέπεται μειωμένο το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης, ισχυρίστηκε: «Μα, τα ψηφίσαμε μαζί. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να ψηφίσουμε το νόμο και να μην το υλοποιήσουμε;».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι τον περασμένο Νοέμβριο τα φορολογικά έσοδα ήταν αυξημένα κατά 523 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2014.

Τέλος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ερευνήσει τις λίστες μεγαλοκαταθετών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «μόλις ήρθαν τα στοιχεία από τη Γερμανία, δεν τα στείλαμε σε πολιτικά ή υπουργικά γραφεία, αλλά τα καταθέσαμε στον οικονομικό εισαγγελέα με συγκεκριμένο σχέδιο ελέγχου».
(πηγή)