ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Φυσιολογική και αφύσικη οικογένεια

Η ανθρώπινη οικογένεια είναι μια θεσμοθετημένη βιο-κοινωνική μονάδα που αποτελείται από δύο ενήλικα άτομα διαφορετικού φύλου, μη συγγενικά εξ αίματος, τα οποία έχουν συζευχθεί για να σηκώσουν από κοινού το φορτίο (ζυγό) της γέννησης και ανατροφής τέκνων. Εξού και σύζυγοι.
Η οικογένεια είναι το κύτταρο της κοινωνίας, ο πυρήνας της, γι' αυτό και ονομάζεται "πυρηνική οικογένεια". 

Η λέξη "οικογένεια" αποτελείται από δύο συνθετικά: οίκος+γένος. Το "γένος" προέρχεται από το ρήμα "γεννώ", παράγωγα του οποίου είναι οι λέξεις: γένεσις, γενεά, γονεύς, γόνος.
Με άλλα λόγια, η έννοια της οικογένειας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη γέννηση απο-γόνων για τη διαιώνιση του είδους, πράγμα που ενστικτωδώς κάνουν και όλα τα άλογα ζώα.
Στο άρθρο 16(3) της Παγκόσμιας Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρεται: «Η οικογένεια είναι η φυσική και θεμελιώδης μονάδα της κοινωνίας και χρειάζεται να προστατεύεται από την κοινωνία και το κράτος». 

-Γιατί η οικογένεια χρειάζεται την προστασία του κράτους;
-Για να μπορέσει να αναπαράγει το είδος, να γεννήσει τέκνα και να τα αναθρέψει σωστά. 

-Ποιος θα γεννήσει τα τέκνα;
-Η μητέρα, δηλαδή το θηλυκό φύλο που εκ φύσεως διαθέτει "μήτρα" για να αναπτυχθεί το έμβρυο.

-Και ποιος θα γονιμοποιήσει το γυναικείο ωάριο ώστε να προκύψει το έμβρυο;
-Ο πατέρας, το αρσενικό, που εκ φύσεως διαθέτει τα κατάλληλα γεννητικά όργανα για να παράγει σπερματοζωάρια και να τα στείλει, μέσω του γυναικείου κόλπου, στον τράχηλο της μήτρας ώστε ένα απ' αυτά, ο νικητής, να συναντήσει το ωάριο

Πρόκειται για το μεγαλύτερο θαύμα της Δημιουργίας, μπροστά στο οποίο ο άνθρωπος θα έπρεπε να αισθάνεται δέος και σεβασμό στο μεγαλείο της Φύσης.

Δυστυχώς, αντί για δέος και σεβασμό, ο άνθρωπος ευτέλισε την ιερή γενετήσια λειτουργία, εκλαμβάνοντας τη σαρκική ηδονή ως αυτοσκοπό. Ευτελίζοντάς την εκφυλίστηκε και ο ίδιος ώστε να μη μπορεί πια να διακρίνει το πραγματικό νόημα της οικογένειας και να ξεχωρίζει το φυσικό από το αφύσικο, την επιλογή από τη διαστροφή, το υγιές από το άρρωστο.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα κινήματα των ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Τρανσέξουαλ, Κουήρ και Ιντερσέξ ατόμων) που απαιτούν ίσα δικαιώματα, δηλαδή υποστήριξη του κράτους για να δημιουργήσουν τις δικές τους παρά φύσιν "οικογένειες".
Επιζητούν δηλαδή την ίδια προστασία που παρέχει η κοινωνία στην πυρηνική οικογένεια για να επιτελέσει την ιερή αποστολή της.

Προχθές, 22 Δεκεμβρίου 2015, ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή το περιβόητο Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου ώστε η "οικογένεια" που δημιουργούν να απολαμβάνει όλα τα αστικά προνόμια που απολαμβάνει μια πυρηνική (φυσιολογική) οικογένεια: Να κληρονομούν την περιουσία του συντρόφου με ελάχιστη ή μηδενική φορολόγηση, να είναι ασφαλισμένοι με την ασφάλεια του/της συντρόφου χωρίς να έχουν οι ίδιοι πληρώσει ασφάλιστρα, να παίρνουν τη σύνταξη του/της συντρόφου όταν ο ένας πεθάνει, και γενικά να έχουν όλα τα προνόμια μιας φυσιολογικής οικογένειας, απολαμβάνοντας την αφύσικη επιλογή τους εις βάρος των άλλων φορολογουμένων.

Η αιτιολογία είναι ότι η υπόθεση αυτή αφορά την ελευθερία και την ισότητα, δηλαδή την ίδια τη δημοκρατία, και γι' αυτό πρέπει οι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου να προστατεύονται από το Σύνταγμα!

Πρόκειται για την απόλυτη διαστρέβλωση της λογικής, λόγω της ενορχηστρωμένης παγκόσμιας προσπάθειας των διεστραμμένων αρχιτεκτόνων (γνωστών-αγνώστων) της Νέας Τάξης (αταξίας) Πραγμάτων να υπονομεύσουν την πυρηνική οικογένεια δια του εκφυλισμού των ηθών πάνω στα οποία θεμελιώθηκαν οι κοινωνίες.

Η αλλοπαρμένη εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ για το Σύμφωνο Συμβίωσης, Βασιλική Κατριβάνου, στην ασυνάρτητη ομιλία της στη Βουλή στις 22/12/2015, είπε ανερυθρίαστα μεταξύ άλλων ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος λέει ότι η "οικογένεια αποτελεί θεμέλιο του έθνους" αλλά πουθενά δεν λέει ότι αυτό αφορά μόνο την ετερόφυλη οικογένεια!

Είναι άραγε τρελή η Κατριβάνου ή παριστάνει την τρελή; Είναι τρελοί όλοι οι βΟλευτές που ψήφισαν το Σύμφωνο Συμβίωσης ή παριστάνουν τους τρελούς;  Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι απλά όργανα σκοτεινών δυνάμεων σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είπε μάλιστα η εν λόγω "κυρία" ότι είναι και υπέρ της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών! Φρίξον ήλιε!

Είπε ακόμη η κ. Κατριβάνου στην ομιλία της χωρίς να κοκκινίζει: «Ένας άλλος γκέι ακτιβιστής λέει: "Τόσα χρόνια ακτιβιστής και η μάνα μου το συνειδητοποίησε τώρα, με το σύμφωνο, ότι είμαι εντάξει, ότι δεν είμαι το πρόβλημα, ότι το πρόβλημα είναι η ομοφοβία των άλλων και όχι εγώ"».

Μου προκαλεί θλίψη και οδύνη το γεγονός ότι η ανθρωπότητα έχει κατρακυλήσει σε τέτοιο παραλογισμό και εκφυλισμό, σε τέτοιο πνευματικό σκοτάδι, ώστε να κολλάει τη ρετσινιά του ρατσιστή και του ομοφοβικού σε όποιον εκφέρει αντίθετη άποψη στο θέμα του γάμου των ομοφυλόφιλων - άποψη που είναι σύμφωνη με τη λογική και με τη φύση.
Και ξέρετε ποιος κίνδυνος ελλοχεύει για τον λογικό άνθρωπο όταν οι κυβερνήσεις του και τα ΜΜΕ του κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι το αφύσικο είναι φυσιολογικό και το λογικό παράλογο; Υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει σχιζοφρένεια και ν' αρχίσει να παραμιλάει και να ψάχνεται.

Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενα ή να θεωρούνται πολίτες β' κατηγορίας. Κάθε άλλο. Προσωπικά γνωρίζω ομοφυλόφιλα άτομα που τα εκτιμώ και τα σέβομαι και προς τα οποία η συμπεριφορά μου είναι ως προς φυσιολογικά άτομα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να διαθέτει τον εαυτό του και τα σεξουαλικά του όργανα όπως νομίζει. Εκείνο όμως που δεν έχει το δικαίωμα είναι προκαλεί και να απαιτεί από την κοινωνία να θεωρεί το αφύσικο ως φυσιολογικό, τη διαστροφή ως υγιή επιλογή, και μάλιστα να τον ανταμείβει γι' αυτό.

Προσωπικά πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που δηλώνουν "γκέι" είναι από επιλογή, επειδή διεγείρονται περισσότερο με τη σεξουαλική εκτροπή - διαστροφή - και όχι επειδή η φύση τους έκανε "γκέι".

Για όσους/όσες όμως πραγματικά ευθύνεται η φύση ή το περιβάλλον, η επιστήμη θα έπρεπε να έρχεται αρωγός, είτε με ορμόνες είτε με ψυχολογική υποστήριξη, για να διορθώσει τους παράγοντες που επηρεάζουν εκείνον/εκείνη που έλκεται σεξουαλικά από άτομα του ιδίου φύλου. Είναι πολύ πιο εύκολο, και ψυχικά ωφέλιμο για το ίδιο το άτομο, να βοηθηθεί ώστε να επικρατήσει στην προσωπικότητά του το φύλο με τα φυσικά χαρακτηριστικά του οποίου γεννήθηκε, παρά να εξωθείται (βιάζεται) με ορμόνες και εγχειρήσεις για να μασκαρευτεί στο αντίθετο φύλο.

Ας μην κρυβόμαστε! Ούτε η λεσβία θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει φυσιολογικά ανδρικά γεννητικά όργανα που να παράγουν σπέρμα, ούτε ο ομοφυλόφιλος θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει μήτρα που να παράγει ωάρια. Αυτή η αδυναμία είναι σαράκι που τους κατατρώει τα σωθικά σε όλη τους τη ζωή, και δεν πρόκειται ν' απαλλαγούν από τα κόμπλεξ τους όσα Σύμφωνα Συμβίωσης και γάμοι μεταξύ ομοφύλων κι αν θεσμοθετηθούν...