ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Κάποιος πρέπει να συμμαζέψει τον φορομπήχτη Τρύφωνα Αλεξιάδη

Ξημερώνει και βραδιάζει πάντα στον ίδιο θλιβερό σκοπό του Τρύφωνα, ο οποίος εκτός από λήσταρχος συναγωνίζεται με τον Αλέξη Τσίπρα στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό του λαού.

Με τη νέα φαεινή ιδέα που σκαρφίστηκε το σατανικό μυαλό του φοροκυνικού Αλεξιάδη, ο μεροκαματιάρης που διανύει πολλά χιλιόμετρα την ημέρα με το σαράβαλό του για να πάει στη δουλειά του θα πληρώνει ακριβότερα τη βενζίνη που καίει, ώστε...ακούστε και φρίξτε, το 2017 να πληρώσει λιγότερα τέλη κυκλοφορίας! Καταλαβαίνετε το απύθμενο δούλεμα που μας κάνει; Μας λέει δηλαδή να μην κινούμε το αυτοκίνητο, απλά να το έχουμε ως κειμήλιο, ώστε να μην επιβαρυνθούμε με την επικείμενη αύξηση της βενζίνης, και να επωφεληθούμε κι από πάνω με τη μείωση (κάνα πεντάευρο) των τελών κυκλοφορίας το 2017!

Απύθμενο το θράσος του Αλεξιάδη, αλλά πρέπει να ξέρει ότι  η "δόξα" του δεν θα κρατήσει πολύ. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτός το εξιλαστήριο θύμα της βαρβαρο-μνημονιακής κυβέρνησης Τσίπρα και θα πεταχτεί στα σκουπίδια, όπως τόσοι και τόσοι προκάτοχοί του σε προηγούμενες κυβερνήσεις-πιόνια του Ραγιαδιστάν.

«- Από 5 ως 10 λεπτά θα αυξηθεί βενζίνη και πετρέλαιο.
- Το πολύ ως 3 λεπτά/λίτρο, λέει το υπουργείο, επιβεβαιώνοντας ότι θα υπάρξει επιβάρυνση
- Επιπλέον “καπέλο” στις τιμές από τον ΦΠΑ.
- Τα τέλη θα είναι με βάση τη χρήση και όχι την κατοχή του αυτοκινήτου.
- Αλλάζουν τα τέλη ταξινόμησης και το τεκμήριο διαβίωσης.


Τώρα αρχίζει να... χτυπάει το ωστικό κύμα της “βόμβας” που έριξε το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης με τη σύνδεση των τελών κυκλοφορίας των αυτοκίνητων με την χρήση και όχι με την απόκτηση.
Καθώς δεν πρόκειται για έλεγχο στα ... χιλιόμετρα που διανύει κάθε αυτοκίνητο μιλάμε για ... απλό χαράτσι στα καύσιμα, νέα αύξηση δηλαδή στην ήδη υπερφορολογιμένη τιμή των καυσίμων ... υπέρ του κράτους!
Μιλάμε λοιπόν για νέο “καπέλο” στην τιμή βενζίνης και πετρελαίου κίνησης έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία το ... 2017(!) να μειωθούν λίγο τα τέλη κυκλοφορίας!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς λοιπόν μιλάμε για μια αύξηση της τάξης των 5 ως 10 λεπτών ανά λίτρο.
Η αύξηση αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη καθώς μια αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα συνδέεται πάντα με αύξηση και του ΦΠΑ και έτσι η αύξηση θα είναι τουλάχιστον 6,5 λεπτά/λίτρο ως 12,3 λεπτά/λίτρο.
Κάπως έτσι με σημερινές τιμές και τις διεθνής τιμές πετρελαίου στα... τάρταρα μιλάμε για μια αύξηση από το 1,34 που είναι σήμερα κατά μέσο όρο η βενζίνη στο λεκανοπέδιο της Αττικής στο 1,40 ή στο 1,46 ευρώ/λίτρο.
Όλα αυτά την ώρα που ήδη στην τιμή του λίτρου ο καταναλωτής πληρώνει 66% φόρο!
Το υπουργείο πάντως λέει ότι η αύξηση δεν θα υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τα 3 λεπτά το λίτρο. Μάλιστα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών τονίζουν ότι η μείωση στα τέλη των παλιών αυτοκινήτων θα οδηγήσει χιλιάδες ιδιοκτήτες να πάρουν πίσω τις πινακίδες και έτσι θα υπάρξουν αυξημένα έσοδα.

Όπως και να 'χει και με ... τυράκι τη μείωση τελών κυκλοφορίας “για να μην υπάρξουν αδικίες” όπως λέει η κυβέρνηση θα επιβαρυνθούμε όλοι με επιπλέον χρέωση στην τιμή του καυσίμου.
Για να χειριστεί λοιπόν επικοινωνιακά την αύξηση η κυβέρνηση λέει ότι θα μειώσει τα τέλη στα παλιά και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα, ενώ θα μειώσει και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για όσους έχουν αυτοκίνητο άνω των 1.926 κυβικών. 
Τέλος σχεδιάζονται αναπροσαρμογές στα τέλη ταξινόμησης με υπολογισμό τους με βάση τη λιανική τιμή και προοδευτική αύξηση, κάτι που θα σημάνει μείωση της τιμής των “μικρών” αυτοκινήτων.» (πηγή)