ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Άλλοι μνημονιοθετούν κι άλλοι γρονθοκοπούνται!


Την λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών καταγγέλλει σε δηλώσεις του στο TheTOC.gr ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε χτες το βράδυ από ομάδα κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια. 
 Ο κ. Οικονόμου αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σύνδεση των κουκουλοφόρων με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. «Φοβούμαι ότι οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούση για την ύπαρξη παρακράτους αποδεικνύονται προφητικές», δηλώνει στο TheTOC.gr και συμπληρώνει: «η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει το δικαίωμα στην ασφάλεια κάθε πολίτη σε αυτήν την χώρα. Δεν μπορεί να υπάρχουν άβατα στην Αθήνα και στην Ελλάδα που να δρούν ανεξέλεγκτα συμμορίες και τραμπούκοι». 

 Ο κ. Οικονόμου σε πρωινές δηλώσεις του είχε διερωτηθεί: «Δεν μπορώ να καταλάβω, ο κ. Τσίπρας νομοθετεί και η αντιπολίτευση τρώει ξύλο. Μια ο Κουμουτσάκος, τώρα εγώ, τι να πω, αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις για τα μνημόνια, η αντιπολίτευση γρονθοκοπείται». (πηγή)