ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Έτσι υποδουλώθηκε η Ελλάδα στους δανειστές της

ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ» (?), ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ» (?), ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! (βίντεο)

Τι έγινε σε εκείνη την κρίσιμη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 7 Μαΐου του 2010 στις Βρυξέλες, όπου η Ελλάδα κυριολεκτικά παραδόθηκε στο έλεος των δυναστών  της; Η ιστορία ακόμα δεν έχει γράψει τα πραγματικά γεγονότα για τα οποία σήμερα ο ελληνικός λαός αιμορραγεί θανάσιμα.
Ο Luzi Stam, είναι ένας Ελβετός πολιτικός που εκλέχτηκε πολλές φορές από τον ελβετικό λαό βουλευτής ενώ την περίοδο 2003-2007 διατέλεσε και ευρωβουλευτής και είναι άριστα γνώστης των ευρωπαϊκών υποθέσεων, αλλά κυρίως του ευρωπαϊκού «μαύρου» παρασκηνίου.
Πριν από λίγες μέρες εκφώνησε ένα πράγματι συγκλονιστικό λόγο απευθυνόμενος μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό στάδιο στον ελβετικό λαό,  (βίντεο),  επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να αλώσει την Ελβετία, ενώ καταδίκασε με σκληρά λόγια την σημερινή ευρωπαϊκή ηγεσία η οποία, όπως το τόνισε χαρακτηριστικά, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα προσωπικά της συμφέροντα και κυριολεκτικά δεν δίνει φράγκο για τους ευρωπαϊκούς λαούς που είναι καταδικασμένοι στον αφανισμό.
Αλλά εκείνο το σημείο του λόγου του που πραγματικά προκαλεί και μας ενδιαφέρει άμεσα σαν Έλληνες, είναι η αποκαλυπτική αναφορά του στα γεγονότα της συνόδου των Βρυξελών στις 7 Μαΐου του 2010, όταν ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός παρέδωσε κυριολεκτικά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας στους τοκογλύφους της Ευρώπης και του ΔΝΤ.
Ο Luzi Stam στο βίντεο της ομιλίας του καταπέλτης, (στην γερμανική διάλεκτο της Ελβετίας), διάρκειας 41 λεπτών, στο 33 λεπτό αναφερμένος στον κύριο Παπανδρέου ισχυρίστηκε ότι… «πριν από χρόνια ήτανε ο κύριος Παπανδρέου που πήγε στις Βρυξέλλες, (στην σύνοδο το Μαΐου του 2010) και έκανε χειραψία με τον Σαρκοζί και την Φραου Μέρκελ και μια εβδομάδα αργότερα του είπαν ότι του διατίθενται «Χ» δισεκατομμύρια, (στον λόγο του αναφέρονται και νούμερα), επίσης άλλα «Ψ» δισεκατομμύρια για έναν Στρος Καν…»!
Δηλαδή ο θαρραλέος Ελβετός πολιτικός ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός τα «άρπαξε» για να συμφωνήσει στην επαίσχυντη συμφωνία που καταδίκαζε την Ελλάδα και παράλληλα είχε δωροδοκηθεί και ο τότε γραμματέας του ΔΝΤ για να επικυρωθεί αυτή η καταστροφική συμφωνία που σήμερα την πληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός. 

Η σύνοδος αυτή, σύμφωνα με τον Luzi Stam, ήταν η αρχή του σχεδιασμένου (Σ.σ.: Από ποιους; Μα... από τους συνήθεις ύποπτους, των οποίων σκεύος εκλογής είναι τώρα ο Τσίπρας) τέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Ελβετός πολιτικός επισήμανε στην συγκλονιστική του αυτή ομιλία ότι η Ευρώπη σύρεται από ένα μαύρο κατεστημένο στην διάλυση και την διάλυση αυτή θα την πληρώσουν με αίμα οι ευρωπαϊκοί λαοί που βλέπουν τις κοινωνίες τους να διαλύονται από τα μέτρα λιτότητας και από την αθρόα εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ξένων προς την ευρωπαϊκή πολιτιστική πραγματικότητα.
Κάλεσε τους συμπολίτες του Ελβετούς να μην αφήσουν να υποδουλωθεί και η Ελβετία σε αυτό το μαύρο ευρωπαϊκό κατεστημένο και τόνισε πως η δύναμη είναι στα χέρια του λαού και δεν πρέπει να αφήσει αυτή την δύναμη να του την πάρουν και στη συνέχεια να τον… εκτελέσουν εν ψυχρώ, (όπως γίνεται με τον ελληνικό λαό).
Αυτή είναι η σημερινή Ευρώπη και αυτοί είναι οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες που κατέστρεψαν την χώρα τους.
Αν πιστέψουμε τον Ελβετό πολιτικό, (ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν τέτοιες φωνές), τι παραπάνω να προσθέσει κανείς για αυτή την μεγάλη τραγωδία, την μεγαλύτερη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr